Rieten schutting

Hoge kwaliteit rieten schuttingen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Rieten schutting kopen

Bent u op zoek naar een rieten schutting om er een mooie natuurlijke tuinafscheiding bij uw woning van te maken? Arends Natuurlijk biedt u diverse rietproducten, waaronder rietmatten, rietplaten en andere onderdelen voor een rieten schutting. Met deze bijzondere en unieke natuurproducten, kunt u snel en eenvoudig een tuin maken met een zeer natuurlijke uitstraling. Met een rieten schutting maakt u uw tuin tot dé plek waarin u heerlijk tot rust kunt komen in uw privédomein, omgeven door een natuurlijke tuinafscheiding. Een rieten schutting kopen doet u uiteraard bij Arends Natuurlijk!

Voordelen van een rieten schutting

Een voordelige natuurlijke tuinafscheiding, is de rieten schutting die u eenvoudig zelf kunt maken van rietmatten of rietplaten. Ze zijn zeer snel te plaatsen en neutraal van kleur. Daarmee past een rieten schutting perfect in iedere tuin. Bovendien zijn rietmatten ook heel geschikt voor het verfraaien van een oude schutting, een balkon of om ze te laten begroeien met klimplanten. Voor een rieten schutting heeft u dus rietmatten en/of rietplaten nodig. We vertellen er hieronder meer over.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Rietmatten

Rietmatten zijn een ideaal natuurproduct die u kunt gebruiken voor het maken van rieten schutting. Ze zijn eenvoudig te bevestigen op een bestaande schutting of hekwerk. Bovendien zijn ze zeer makkelijk op maat te maken; u plaatst u ze in een handomdraai op de manier die u wilt, bij voorkeur een paar centimeter boven de grond. Bijvoorbeeld dus als rieten schutting, maar ook als zichtdichte balkonafscheiding. Het mooie van een rieten schutting maken is dat elke rietmat die u daarvoor gebruikt een eigen bijzondere, natuurlijke uitstraling heeft. Andere voordelen van een rieten schutting zijn, dat u hiermee kiest voor een onderhoudsvrij en vorstbestendige schutting van een bijzonder natuurproduct.

Rietplaat

Ook de handige en robuuste rietplaten zijn onderhoudsvrij en vorstbestendig, en daarmee zeer geschikt voor gebruik in een rieten schutting. Wanneer u de rietplaten een aantal centimeter boven de grond plaatst, gaan ze ongeveer vijf jaar mee. Het riet gaat nog langer mee als u er klimplanten tegenaan laat groeien. Zo creëert u een nóg groenere tuin, met veel privacy en beschutting dankzij uw rieten schutting. Wist u dat zo’n rieten schutting een ideale oplossing is om de wat kale tuinen bij nieuwbouw woningen snel op te fleuren? Ook rietplaten zijn eenvoudig te bevestigen en op maat te maken voor een mooie rieten schutting.

Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Rieten schutting kopen

Bent u ook overtuigd van de voordelen en de vele toepassingen van riet en wilt u er een rieten schutting van maken? Neem dan contact op met Arends Natuurlijk. Ook met uw vragen over rietproducten bij ons terecht. U belt naar 0488 – 72 31 24 of stuurt een e-mail via info@arendsnatuurlijk.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.