Bamboescherm 180 x 180 cm Zwart stokdikte 4-5

159,00 (inclusief 21% btw)

Artikelnummer: 6c6bd002e0df Categorie:

Lengte: 180 cm
Hoogte: 180 cm
Stokdikte: 4-5

Kleur: zwart

Uitverkocht

Beschrijving

Algemene Informatie over Bamboepalen en Bamboestokken:

Bamboe is de benaming voor een aantal plantensoorten die een geslachtengroep vormen van de grassen, is eigenlijk gewoon een grassoort.

De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle talen bekend als bamboes, bambu, bamboo, bambou, bambus etcetera.

De stengels van de bamboe bestaan uit dichte vezelbundels; De bamboe is van binnen hol en wordt op geregelde afstanden onderbroken door groeiknopen waar de bamboetwijgen aanhechten.

Bamboe is één van de snelst groeiende planten op aarde. Binnen één seizoen kan het tot volle wasdom komen. De snelst groeiende plant ter wereld is een bepaalde bamboesoort waarvan  groeisnelheden tot een meter per dag zijn waargenomen.

Bamboescherm Nigra 4-5

Arends Natuurlijk levert Bamboematten of Bamboeschermen uit China. Deze Bamboesoort is het best geschikt voor het Europese klimaat.

Bamboestokken worden ook wel Tonkin of Tonkinstokken genoemd, vernoemd naar het gebied van oorsprong: de baai van Tonkin in China.

Bamboe is een grassoort en bamboe oogsten is dus ongeveer hetzelfde als gras maaien. De nieuwe Bamboepalen komen het volgende seizoen weer gewoon uit de grond.

  • Handgemaakt Bamboescherm
  • Bamboe: diameter 40-50 mm
  • Zeer stabiel Scherm
  • Bamboestokken onderling verbonden met Bamboestokken
  • Eenvoudig te plaatsen

    Heeft u vragen of hulp nodig?

    Neem gerust contact met ons op