Kastanje Hekwerk 80X500 Latafstand 8-10 Tweedraads

65,00 (inclusief 21% btw)

Artikelnummer: e2895e138268 Categorieën: ,

Lengte: 460 cm
Hoogte: 90 cm

Latafstand: 5 cm

Beschrijving

Hekwerken

Hekwerken van duurzaam kastanjehout. De naam schapenhek word ook vaak gebrbuikt, Dit komt omdat het ook vaak toegepast word in buitengebieden, in weilanden waar schapen grazen.

De Kastanjehouten palen die worden gebruikt in het Kastanje hekwerk zijn geschild en niet gefreesd en behouden hun natuurlijke karakter omdat ze verder niet behandeld zijn.

Kastanjehouten palen zijn geschild en niet gefreesd. Bij het schillen worden de palen min of meer ontdaan van de bast. Ze behouden hun natuurlijke karakter omdat ze verder niet behandeld worden. De palen kunnen direct verwerkt worden en zijn hierdoor duurzaam, natuurlijk en milieuvriendelijk in gebruik.

Kastanje Hekwerken met dik verzinkt draad kun je niet makkelijk zelf maken. Je kunt de rollen wel zelf op maat maken, bijvoorbeeld door de rollen in te korten.

Kastanjehout komt met name uit Frankrijk, Engeland en Italie. Het Voordeel is de natuurlijke duurzaamheid van kastanjehout zonder bewerking. Kastanjehout is een eerlijk natuurlijk product.

Wij adviseren om bij de aankoop van Kastanje Hekwerken ook meteen Kastanje Palen aan te schaffen voor het bevestigen van het Kastanje Hekwerk. I.c.m. kastanjehout hekwerk adviseren wij de palen om de maximaal 1.8 meter te plaatsen.

  • afmetingen: 80/500 CM
  • Latafstand: 8/10 CM
  • Aantal draden: 2 draads

    Heeft u vragen of hulp nodig?

    Neem gerust contact met ons op