Uitstekende kwaliteit afrasteringspalen

Afrasteringspalen voor de constructie van uw omheining

Afrasteringspalen heeft u nodig voor het maken van een omheining of tuinafscheiding. Zonder gebruik te maken van een afrasteringspaal is zelf het plaatsen van een omheining onmogelijk. Bij Arends natuurlijk vindt u diverse soorten afrasteringspalen om van uw bamboematten, heidematten, wilgenmatten, boomschorsmatten etc. een degelijke constructie te maken die voor vele jaren meegaat. Een afrasteringspaal kopen is een goede keuze om een zo natuurgetrouw mogelijk tuinafscheiding te maken. Bestel bij Arends Natuurlijk online direct de afrasteringspalen die u nodig heeft, of kom gerust langs in onze showroom in Lienden.

De afrasteringspaal

Wilt u een bepaald gebied of terrein, zoals uw tuin, laten omheinen of afrasteren? Dan kunt u bij Arends Natuurlijk terecht voor de afrasteringspaal die u nodig heeft en waarmee u eenvoudig een stuk land of een tuin omheint. We hebben afrasteringspalen voor u in vele maten. Wij zijn niet voor niets al ruim 20 jaar importeur van onder andere vierkante en ronde palen, tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen van 100% natuurproducten. Zo zijn alle palen duurzaam ontwikkeld zodat ze een lange levensduur hebben en goed tegen weersomstandigheden kunnen. U kunt bij ons zeker weten de afrasteringspaal kopen die u nodig heeft.

Welke afrasteringspalen kiezen?

Bij ons kunt u kiezen voor fijnbezaagde houten palen vierkant en glad geschaafde palen. Fijnbezaagde palen zijn licht ruw en aantrekkelijk in prijs. Wilt u een luxe houten afrasteringspaal die geheel effen en splintervrij is? Kies dan voor de glad geschaafde palen. Bij het plaatsen van schuttingen met natuurlijke tuinafscheidingen is de luxere vierkante geschaafde afrasteringspaal dus perfect. Onderstaand een indruk van ons aanbod houten afrasteringspalen.

Afrasteringspalen met diameter 60×60 mm, fijnbezaagd

Deze hardhouten palen zijn bijzonder geschikt voor het plaatsen van een schutting of beschoeiing en/of als onderregel bij het leggen van vlonderplanken. Deze afrasteringspaal heeft duurzaamheidsklasse 1. Dat houdt in dat hij 20 tot 25 jaar meegaat. De palen zijn gepunt om ze makkelijk in de grond te slaan.

Afrasteringspaal, diameter 65×65 mm, fijn geschaafd

Deze hardhouten paal heeft aan twee zijden reliëf en is aan 2 kanten glad geschaafd. De paal kan rechtstreeks in de grond worden geplaatst, eventueel in beton, of met een paalhouder of paalvoet.

Duurzame houten afrasteringspalen, prima keuze!

In ons assortiment vindt u enkel geïmpregneerde houten afrasteringspalen van naaldhout dat bekend staat om zijn duurzame eigenschappen. Zelfs bij bodemcontact gaan deze palen vele jaren mee.

Afrasteringspaal kopen

Voor meer informatie over onze afrasteringspalen en/ of het kopen van een afrasteringspaal kunt u terecht bij Arends Natuurlijk. Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Lienden.

Kastanje palen

Robinia palen

X