Bamboe tuinafscheiding kopen? Bestel hem hier online

Natuurlijke bamboe tuinafscheiding

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Topkwaliteit bamboe tuinafscheiding van van Arends Natuurlijk

Een bamboe tuinafscheiding is een prachtige natuurlijke manier om een scherm te plaatsen tussen uw tuin en de tuin van uw buren en/of om de buitenwereld af te schermen. Arends Natuurlijk is de zaak waar u terecht kunt voor een zeer mooie en sfeervolle bamboe tuinafscheiding. Al meer dan 20 jaar zijn wij met veel passie en toewijding importeur van bamboe tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen. En dankzij onze ruime kennis en ervaring in met deze natuurproducten zijn wij uitgegroeid tot een echte specialist in bamboe, waaronder de fraaie tuinafscheiding van bamboe. Wilt u ook zo’n prachtige bamboe afscheiding kopen? Kom dan gerust lang bij Arends Natuurlijk!

Voordelen van een bamboe tuinafscheiding?

Een tuinafscheiding van bamboe is een sfeervolle natuurlijke manier van uw tuin of delen van uw tuin te segmenteren, of het maken van een terrasafscheiding. Met een bamboe tuinafscheiding kiest u voor een op-en-top natuurproduct. Het is een bijzondere grassoort die na de oogst weer helemaal terug groeit. De bamboe voor onze tuinafscheidingen zijn afkomstig uit China. Het is een hoge kwaliteit bamboe die zeer goed gedijt in ons wispelturige Europese klimaat. Bovendien gaat bamboe zeer lang mee. De bamboe tuinafscheiding die u bij ons kunt bestellen is dan ook zeer slijtvast. En dankzij de compacte vezelstructuur zijn de bamboestokken van de afscheiding harder en robuuster dan vele veelgebruikte houtsoorten voor vergelijkbare toepassingen. Dit is dus gegarandeerd het mooiste natuurlijke materiaal voor het maken van een tuinafscheiding.

Bamboe van de beste kwaliteit

Met het bestellen van een bamboe afscheiding bij Arends Natuurlijk hoeft u niet te twijfelen over de kwaliteit ervan. Bij ons koopt u zeker weten een bamboe tuinafscheiding van de beste kwaliteit. De palen van onze bamboe tuinafscheidingen zijn dikwandig en dat maakt ze uniek voor Nederland. Wij nodigen u hierbij van harte uit om in onze showroom in Lienden te laten overtuigen van de geweldige kwaliteit en fraaie natuurlijke uitstraling van dit topproduct voordat u een bamboe tuinafscheiding gaat kopen.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Duurzame tuinafscheiding van bamboe

Goed nieuws voor onze aardbol is dat u met een bamboe afscheiding voor uw tuin kopen ook voor duurzaamheid kiest. De bamboestokken voor de afscheiding komen direct uit de natuur en lakken of coaten wij niet Ze zijn en blijven dus puur natuur! In vergelijking tot een houten tuinafscheiding levert een tuinafscheiding een flinke milieuwinst op. Voor een houten afscheiding is een boom nodig. En die doet er vele jaren over om een behoorlijke omvang te krijgen. En zodra de boom gekapt is, is ie voor altijd weg. Bamboe kunnen we daarentegen gemiddeld eens in de vijf jaar opnieuw oogsten. De moederplant blijft intact en nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks weer tevoorschijn en worden net zo dik als de oorspronkelijke scheuten.

Wat kenmerkt een bamboe tuinafscheiding?

 • Handgemaakt bamboe tuinscherm
 • Gesloten of open modellen
 • Extra dikke bamboe
 • Zeer stabiel
 • Bamboestokken onderling ook verbonden met bamboestokken
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Afmetingen: 180 x 180 cm (hxb)
 • Verkrijgbaar in geel of bruin-zwart
Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onderhoud van bamboe tuinafscheidingen

Van oorsprong is de bamboe voor onze tuinafscheidingen groen. Deze groene kleur verdwijnt langzaamaan tijdens het droogproces. Nadat u de bamboe tuinafscheiding geplaatst heeft, kan het wat lichter kleuren. Maar dat maakt de bamboe eigenlijk alleen maar mooier. Onderhoud van onze bamboe producten is verder niet nodig. U kunt er wel voor kiezen om de bamboe zelf te bewerken met een bamboe verzorgingsolie als u van mening bent dat uw bamboe tuinafscheiding te licht wordt. Deze olie maakt de bamboe weer mooi glanzend en donkerder. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren en adviseren.

Een bamboe tuinafscheiding monteren

Een bamboe tuinafscheiding monteert u vrij eenvoudig. U bevestigt de bamboe afscheiding aan de bevestigingspalen en u kunt ze als het ware aan elkaar rijgen. Voor een langere levensduur van een bamboe afscheiding adviseren wij u om de palen in cement te zetten. Zo wordt de bamboe minder snel vochtig en gaat het langer mee.

Waarom een bamboe tuinafscheiding kopen bij Arends Natuurlijk?

Goede redenen om een bamboe afscheiding te kopen bij Arends Natuurlijk zijn onder andere:

 • Hoge kwaliteit van onze producten
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer informatie over een bamboe tuinafscheiding

Bij Arends Natuurlijk kunt u zorgeloos een bamboe tuinafscheiding bestellen. Wilt u meer informatie over onze bamboe producten? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in onze showroom in Lienden om een tuinafscheiding van bamboe te komen bekijken.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.