Dunne of dikke bamboestokken kopen? Bestel ze direct online

Duurzame bamboestokken

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Topkwaliteit bamboestokken van Arends Natuurlijk

Voor het plaatsen van een bamboeschutting heeft u één of meerdere dikke bamboestokken nodig. De juiste diameter bamboestokken zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij Arends Natuurlijk. Wij hebben alles wat er nodig is om een mooie en natuurlijke afscheiding tussen de tuin van u en uw buren en/of de buitenwereld te zetten. Daarvoor hebben wij een uitgebreid aanbod bamboe schuttingen, bamboeschermen en bamboe stokken op voorraad. Wij importeren al meer dan 20 jaar alles op het gebied van bamboe tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen. In al die jaren zijn wij een echte specialist geworden op het gebied van bamboe producten. Zo kunt u bij ons dus ook terecht voor de dikke bamboestokken die u nodig heeft voor uw schutting.

Waarvoor heeft u bamboestokken nodig?

Veel mensen kiezen voor een bamboe schutting in hun tuin, omdat het een graag geziene en milieuvriendelijke tuinafscheiding is die in vele tuinen niet zal misstaan. Bamboe is naast goed materiaal voor een bamboe schutting ook inzetbaar als sfeervolle afscheiding voor uw terras. En van de dikke bamboestokken kunt u bijvoorbeeld ook een hoogwaardige pergola maken. De beste kwaliteit bamboestokken koopt u dan ook bij Arends Natuurlijk tegen aantrekkelijke prijzen. Voor elke toepassing hebben wij de juiste stokken voor u. De specifieke eigenschappen en toepassingen kunt u bij de afzonderlijke productomschrijvingen van de bamboestokken.

Duurzame bamboestokken

Door een bamboe schutting en daarbij behorende bamboestokken te kopen kiest u ook voor duurzaamheid. De bamboestokken voor onze bamboerollen halen wij rechtstreeks uit de natuur. Ten opzichte van het gebruik van hout is het milieu hier dus de grote winnaar. Een boom doet er bijvoorbeeld vele jaren over om tot een behoorlijke omvang te groeien, en eenmaal omgezaagd is de boom definitief weg. Bamboe komt elk jaar weer op en kunnen we zeker eens in de vijf jaar oogsten. De moederplant blijft hierbij intact. Nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks weer op en worden even dik als de oude scheuten.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Kwaliteit van bamboe

Dikke bamboestokken komen van de grassoort bamboe. In bamboe zitten vele kwaliteitsverschillen. Daarom is een goede selectie en behandeling van de bamboe noodzakelijk. Bamboe stokken worden nauwkeurig uitgekozen op leeftijd, diameter en rechtheid. Ook worden alle bamboestokken geïmpregneerd tegen ongedierte en schimmelvorming. Daarnaast speelt het vochtpercentage een heel belangrijke rol bij het importeren van de beste kwaliteit bamboestokken.

Aandachtspunten bij de aanschaf van bamboestokken

Er zijn een aantal aandachtspunten wee u rekening mee kunt of moet houden bij het kopen van bamboestokken:

 • De diameter van de bamboepaal is altijd aan de onderkant gemeten. Er is hierbij een natuurlijk verloop. Bovenin is de bamboe stok/paal altijd iets dunner
 • Net als bij hout kan er in de bamboe paal een scheur ontstaan. Dit is niet te voorkomen. Barsten kunnen zich ook weer sluiten bij bepaalde weersomstandigheden.In het algemeen scheuren deze bamboe stokken minder snel. De stabiliteit van de bamboe palen komt door een scheur niet in gevaar
 • Bamboepalen worden na droging allemaal recht gebogen, maar het blijft een natuurproduct, iets van kromming kan voorkomen
 • Bamboe kan worden geschroefd, maar dan moet er altijd worden voorgeboord, anders kan de paal splijten. Beter is het om de verbinding te maken met een ijzerdraad en daarna de draad te camoufleren met een mooi cocos- of sisaltouw
Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onderhoud van bamboestokken

Bamboe heeft een lange levensduur dankzij een zeer sterke vezelstructuur. Dit natuurproduct gaat dus vele jaren mee. Wel zal de bamboe paal door zonlicht verkleuren en grijs worden. Aan bamboesokken heeft u wat betreft onderhoud nauwelijks omkijken. Het behoudt altijd zijn stevigheid. Om dikke bamboestokken eventueel weer op kleur te brengen kunt u een speciale bamboe coating gebruiken. Wij informeren u graag over het gebruik hiervan.

Waarom bamboestokken kopen bij Arends Natuurlijk?

Onderstaand een aantal goede redenen waarom u naar Arends Natuurlijk gaat voor het bestellen van dikke bamboestokken:

 • Hoge kwaliteit producten
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer weten over onze dunne of dikke bamboestokken?

Wilt u dunne of dikke bamboestokken?? Of wilt u meer informatie over het gebruik van de bamboestok en/of onze andere bamboe producten? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.