Blog

Een 'natural look' met een bamboe schutting

Geef uw tuin een mooie 'natural look'

Als u een fraaie, natuurlijke tuinafscheiding of schutting rond uw tuin wilt hebben, is een bamboe schutting kopen een zeer goed idee. Want met een bamboe schutting zet u voordelig en zonder grote inspanning een mooie tuinafscheiding rond uw tuin neer, die gemaakt is van een op-en-top natuurproduct. Nog mooier is dat u zeer voordelig uit bent. Bovendien is bamboe namelijk zeer slijtvast, zodat u weet dat u voor vele jaren zult genieten van een natuurlijke uitstraling van uw tuin. Wij vertellen u hieronder meer waarom een bamboe schutting kopen bij Arends Natuurlijk u puur tuinplezier oplevert.

Voordelen van bamboe schuttingen

Met een bamboe schutting krijgt elke tuin een mooie natuurlijke uitstraling. De bamboe schutting kunt u overigens ook heel goed neerzetten als sfeervolle afscheiding tussen terrassen. U kent bamboe ongetwijfeld. Al was het maar omdat de Pandabeer er graag en veel van mag eten. Bamboe is namelijk een grassoort die wij uit China importeren en die bekend staat om het feit dat het zeer snel teruggroeit. Daarnaast heeft bamboe een zeer lange levensduur en een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken harder dan veel andere houtsoorten en het maakt ze ook zeer geschikt om er privé gevende schuttingen van te maken met een natuurlijke 'look'.

Duurzame kwaliteit van de bamboe schutting

Onze bamboe schuttingen zijn van een zeer goede en hoogwaardige duurzame kwaliteit. De bamboestokken voor de schuttingen komen rechtstreeks uit de natuur en worden ter bescherming niet gelakt of gecoat. In vergelijking tot een schutting van hout is bamboe veel duurzamer, omdat het zeer snel teruggroeit; bomen hebben bijvoorbeeld vele jaren nodig om tot een bruikbare omvang te groeien. Bovendien is de boom na het kappen definitief weg. De bamboe groeit vanzelf weer terug en kan elke 5 jaar 'geoogst 'worden.

Unieke eigenschappen van de bamboe schutting

Bamboe schuttingen hebben bijzondere en unieke eigenschappen. Wat kenmerkt de bamboe schutting?

  • Handgemaakt bamboe tuinscherm
  • Gesloten of open modellen
  • Extra dikke bamboe
  • Zeer stabiele schutting
  • Bamboestokken onderling ook verbonden met bamboestokken
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Afmetingen: 180 x 180 cm (hxb)
  • Verkrijgbaar in de kleuren geel of bruin-zwart

Bamboe schutting kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u meer weten over een bamboe schutting kopen of hoe u de schutting als terrasafscheiding kunt neerzetten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-723124 of stuur ons een mail via info@arendsnatuurlijk.com. U kunt de bamboe schutting ook kopen in onze webshop.

X