Blog

Een natuurlijke uitstraling met een natuurlijke schutting

Breng de natuur dicht bij huis

Wie de natuur een warm hart toedraagt, laat dat gevoel graag terugkomen in zijn of haar tuin. Daar hoort uiteraard een natuurlijke tuinafscheiding bij in de vorm van een natuurlijke schutting. Een natuurlijke schutting is een prachtige aanvulling op de tuin van elke natuurliefhebber. In plaats van traditionele materialen zoals hout, metaal of kunststof, biedt een natuurlijke schutting een organisch en ecologisch verantwoord alternatief. Arends Natuurlijk geeft u op deze pagina een aantal goede redenen waarom een natuurlijke schutting kopen voor veel mensen zeer interessant kan zijn.

Natuurlijke uitstraling van de schutting

Natuurlijke schuttingen worden - uiteraard - gemaakt van natuurlijke materialen van planten en bomen en bieden daarom een unieke en aantrekkelijke uitstraling die met beton of kunststof niet gecreëerd kan worden. De natuurlijke schutting zorgt voor een natuurlijk en organisch geheel in uw tuin.

Privacy

Een natuurlijke schutting biedt net zoveel privacy als elke andere soort tuinafscheiding, zonder de natuurlijke uitstraling van uw tuin of de omgeving geweld aan te doen. Een schutting van natuurlijke materialen is uiteraard ook perfect voor mensen die graag genieten van hun tuin en terras zonder gehinderd te worden door mogelijke nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers.

Milieuvriendelijk

In tegenstelling tot de traditionele schuttingen die u veel in nieuwbouwwijken tegenkomt, is een natuurlijke schutting een milieuvriendelijke keuze. Met een keuze voor een natuurlijke schutting draagt u bij aan het verminderen van het gebruik van niet-hernieuwbare grondstoffen en vermindert u in elk geval uw persoonlijke ecologische voetafdruk. Nog los van het feit dat de natuurlijke schutting ook een natuurlijke habitat biedt voor verschillende soorten dieren en insecten. Dat is natuurlijk heel wat waard! Het enige dat u nog hoeft te doen, is bepalen van welke natuurlijke materialen u uw schutting gaat maken. Daarover kunnen wij u uiteraard prima adviseren. Kortom: als u graag buiten zit in uw tuin, dan geniet u ongetwijfeld met volle teugen van het lekker buiten zijn en van de geluiden die de natuur ons biedt. Dan is een betonnen omheining of muur rond uw tuin niet de tuinafscheiding die u wilt zien. Met een natuurlijke schutting of omheining creëert u een mooie groene, natuurlijke uitstraling in en rond uw tuin. Zo maakt u uw tuin tot dé plek waarin u heerlijk tot rust kunt komen.

Meer weten over materialen voor natuurlijke schuttingen?

Wilt u meer weten over de materialen die wij in ons assortiment hebben voor een natuurlijke schutting? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw houten palen te kopen in onze showroom in Kesteren.

X