Boompalen voor afrastering en hekwerken

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Voordelig boompalen kopen bij Arends Natuurlijk

Boompalen zijn zeer geschikt, en daarom ook zeer populair, voor het maken van hekwerken, afrasteringen, erfafscheidingen, paddocks, tuindecoratie of een paardenweide. Ze hebben een robuuste uitstraling en zijn zeer duurzaam. Bij Arends Natuurlijk kan iedereen terecht voor het kopen van deze handige boompalen in diverse maten. Wij zijn al meer dan 20 jaar importeur van onder andere weidepalen, tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen van 100% natuurproducten. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot dé toonaangevende specialist in en leverancier van bijvoorbeeld ook boompalen voor de meest uiteenlopende toepassingen. U kunt uw boompalen bij ons online bestellen of hiervoor langskomen in onze showroom in Lienden.

Waarom boompalen kopen?

Als u een bepaald gebied wil omheinen of afrasteren kunt u daarvoor het beste boompalen kopen. Arends Natuurlijk heeft een zeer ruim aanbod boompalen waarmee u zeer makkelijk een deel van een weiland of een deel van uw tuin kunt omheinen. Als u dus een milieubewuste keuze wilt maken, zijn onze glad gefreesde, gepunte en onder druk geïmpregneerde weidepalen de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld het maken van een dierenverblijf of een afrastering. Let wel dat een boompaal voor zeker een derde in de grond moet staan. Houdt daar dus rekening mee bij het kiezen van de lengte van de paal.

Eigenschappen van de boompalen

De boompalen die u bij ons kunt bestellen zijn allemaal glad gefreesd, gepunt en onder druk geïmpregneerd. Ze zijn dus zeer geschikt om een boom in de eerste fase van de groei te ondersteunen, maar ook inzetbaar voor diverse andere doeleinden. U kunt ze gebruiken als omheining, als weidepalen, om een dierenverblijf mee te maken of als afrasteringspalen. Voor een natuurlijke uitstraling van uw omheining raden wij u aan om altijd boompalen te gebruiken. Het hout importeren wij uit Oost-Europa en is voorzien van het FSC-keurmerk. Dat is belangrijk, omdat FSC®-hout uit bossen afkomstig is die op een verantwoorde manier beheerd worden. En ‘verantwoord’ betekent in dit geval dat rekening wordt gehouden met de ecologische, economische en sociale vragen van nu en voor de toekomst.

Schrik overigens niet als de boompalen bij warm scheuren gaan vertonen. Dit is een natuurlijk proces dat niet te voorkomen is. Het goede nieuws is dat deze scheuren de palen niet minder sterk maken. Bij vochtig weer kunnen die scheuren weer dichttrekken. Onze ronde palen zijn leverbaar diameters van 4, 5, 6, 7, 8, 10 en 12 cm.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Boompalen ter ondersteuning van jonge bomen

Bij het planten van een jonge boom is het wenselijk om 1 of meerdere boompalen bij de boom te plaatsen. Bomen vangen zeer veel wind en door het bewegen van de boom kunnen de wortels beschadigen. Bij kleinere bomen is het plaatsen van 1 boompaal meestal voldoende. Voor het planten van een grotere of hogere boom is het gewenst om er 2 of 3 rond de boom te plaatsen. Plaats altijd eerst de boompalen en daarna pas de boom zelf. Zo voorkomt u dat de wortels van de boom kunnen beschadigen. De palen moet u ongeveer 30cm van de boom plaatsen het beschadigen van de stam te voorkomen in geval hij langs de paaltjes schuurt. Het vastzetten van de boom aan de boompalen doet u met een speciale boomband.

Duurzame boompalen

Onze boompalen worden op duurzame wijze onder vacuüm en hoge druk geïmpregneerd met creosootolie. Hierdoor is de levensduur van onze weidepaaltjes veel langer dan van gewone palen. De nieuwste creosootoliën zijn in Nederland ontwikkeld op initiatief van het ministerie van VROM. Dit leidt tot een lichter gekleurd product, waardoor de palen ook toelating hebben in Europa. En wanneer breuken ontstaan, is de spiesvormig in de palen minimaal. Dat maakt ze zeer veilig voor gebruik in de nabijheid van dieren.

Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer weten over onze boompalen

U kunt nu online uw boompalen bestellen bij Arends Natuurlijk. Wilt u meer weten over de vele toepassingsmogelijkheden van onze ronde palen in uw tuin of op uw land? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de producten waarin u geïnteresseerd bent te bekijken en te kopen in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 13 reviews.