Hoge kwaliteit tuinschuttingen

Voor een natuurlijke tuinafscheiding

Met tuinschermen van hout maakt u in een handomdraai een fraaie en zeer natuurlijk ogende tuinafscheiding die u veel privacy biedt. Dus als u van lekker buiten zijn en genieten van uw tuin houdt? Dan adviseren wij u houten tuinschermen te gebruiken voor uw schutting of erfafscheiding. Dat is toch veel mooier dan zo’n betonnen tuinafscheiding die u in veel nieuwbouwwijken ziet? Met tuinschermen van hout om er een natuurlijke tuinschutting of omheining van te maken, geeft u uw tuin een mooie natuurlijke en duurzame uitstraling. Het wordt dan echt een plek om tot rust te komen. Wij hebben houten tuinschermen in een aantal houtsoorten voor u. Zo hebben wij tuinschermen van heidematten, bamboe, riet, boomschors en wilgentenen. Houten tuinschermen kopen doet u dus bij Arends Natuurlijk!

Houten tuinschermen van heidematten

Heidematten zijn uitstekende houten tuinschermen. U maakt er eenvoudig een fraaie schutting van die veel rust uitstraalt. Vooral omdat u met deze tuinschermen uw privacy bewaakt. Om uw tuin rustig, sfeervol en levendig te laten zijn, zijn deze tuinschermen van hout een uitstekende keuze. Heidematten houten tuinschermen kopen doet u uiteraard bij Arends Natuurlijk.

Bamboe houten tuinschermen

Met bamboematten maakt u ook eenvoudig een sfeervolle, natuurlijke schutting in uw tuin. Ook maakt u met bamboe houten tuinschermen snel een sfeervolle afscheiding tussen twee terrassen of de tuin van de buren. Tuinschermen van bamboe hout hebben een zeer lange levensduur en een compacte vezelstructuur. Dat laatste maakt bamboe tuinschermen harder, sterker en duurzamer dan tuinschermen van ander hout.

Rietmatten

U kunt ook tuinschermen van rietmatten kopen. Rieten tuinschermen zijn zeer makkelijk te bevestigen en op maat maken voor een tuinschutting of een balkonscherm waarbij u geen doorkijk heeft. Elke rietmat is uniek met een eigen natuurlijke uitstraling. Rietmatten zijn ook geschikt om er klimplanten in te laten groeien én als natuurlijk houten tuinscherm dat beschutting biedt tegen de vrieskou aan uw buitenplanten.

Wilgen houten tuinschermen of boomschorsmatten

Als u natuurlijke houten tuinschermen wil kopen, kunt u ook de aankoop van wilgenschermen overwegen. Tuinschermen hout van wilgentenen past zeer goed in een groene, bosachtige tuin. Ook het tuinschermen hout van boomschors is daar zeer geschikt voor. Boomschorsmatten zijn voor zeker 90% zichtdicht en bieden u daarmee de nodige privacy. Ook zijn ze eenvoudig te plaatsen. Dat is een kwestie van deze houten tuinschermen uitrollen en vastmaken. U bevestigt ze bijvoorbeeld vrij makkelijk aan een bestaand hekwerk, muur of schutting.

Houten tuinschermen kopen bij Arends Natuurlijk

Tuinschermen van hout kopen is eenvoudig bij Arends Natuurlijk. Dat doet u online of in onze showroom in Lienden. Wilt u meer weten over het plaatsen van houten tuinschermen, of heeft u vragen over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via 0488 – 72 31 24 of mail naar info@arendsnatuurlijk.com.

Wilgenschuttingen

Bamboeschuttingen

X