Hazelaar Schapenhekken

Filters

Toont alle 2 resultaten

Hazelaar schapenhekken; eenvoudig te plaatsen duurzame afrastering

Met een hazelaar schapenhek, kiest u voor een eenvoudig te plaatsen en duurzame afrastering voor uw tuin of erf met een prachtige landelijke uitstraling. Dankzij de flexibele constructie van een hazelaar schapenhek, is plaatsing op elk terrein en in vrijwel elke vorm mogelijk. Bij Arends Natuurlijk hebben wij ruim aanbod hazelaar schapenhekken in diverse maten met diverse lastafstanden. Wij zijn niet voor niets al meer dan 20 jaar importeur van onder andere bamboe, tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen gemaakt van 100% natuurproducten. Op dit moment zijn we één van de meest toonaangevende leveranciers van het veel verkochte hazelaar schapenhekken in Nederland. Bestel uw producten online of kom langs in onze showroom in Lienden.

Duurzaam Hazelaar schapenhek

Een duurzaam hazelaar schapenhek is gemaakt van takken van de hazelaar, een bladverliezende, meerstammige grote heester of kleine boom. Het is een zeer taaie houtsoort waarbij u kunt rekenen op een levensduur van zeker 6 tot 7 jaar. Het hout is afkomstig uit productiebos en is geheel onbewerkt. Dat maakt dit natuurlijke hekwerk 100% milieuvriendelijk. Een hekwerk van hazelaar lijkt qua uiterlijk op dat van kastanjehout. Het valt vergeleken met kastanje- en robiniahout in een lagere duurzaamheidsklasse en is dus voordeliger in prijs. Schapenhekken van hazelaar is dan ook een zeer goed alternatief voor de afrastering van uw tuin of weiland!

Hazelaar schapenhek met latafstand 5 cm

Een hazelaar schapenhek, ook wel Hazelaar hekwerk genoemd, wordt in de meeste gevallen gebruikt voor het aangeven van een erfgrens, of het omheinen van een wei, vijver, natuurgebied of tuin. Het onbewerkte hout van de hazelaartakken met hun grillige vormen gaan prachtig op in een landelijke omgeving. Het Hazelaar schapenhek met 5 cm tussenruimte, heeft de kleinste latafstand en is verkrijgbaar in hoogtes van 90, 100 en 120 cm.

Hazelaar schapenhek met latafstand van 7 tot 9 cm

Bij Arends Natuurlijk kunt u ook terecht voor Hazelaar schapenhek met 7 tot 9 centimeter tussenruimte tussen de latten. Prima geschikt dus voor grote(re) afrasteringen. Zeker omdat u zo snel veel meters overbrugt. Dit hekwerk heeft een zeer open karakter en ziet er vriendelijk uit door de tussenruimte, ook omdat u er goed doorheen kunt kijken. Ook dit Hazelaar hekwerk is verkrijgbaar in hoogtes van 90, 100 en 120 cm.

Hazelaar Schapenhek plaatsen

Het plaatsen van een Hazelaar hekwerk is niet moeilijk. U maakt hierbij gebruik van Kastanje of Robinia palen in gelijke hoogte. U bepaalt de plek van de beginpaal, de eindpaal, de tussenpalen en u zet hierlangs een lijn uit, hou maximaal 150 centimeter ruimte tussen de palen. Als u alle palen heeft geplaatst, kunt u het schapenhek eraan vastmaken. Dat doet u met krammen of schroeven, ook deze zijn verkrijgbaar bij Arendsnatuurlijk.

Hazelaar Schapenhek kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u ook een fraaie omheining van uw tuin maken? Dan bent u bij Arends Natuurlijk aan het juiste adres om (online) uw hazelaar schapenhek te kopen. Wilt u meer weten over het plaatsen van een houten hekwerk of onze andere natuurlijke producten? Neem dan contact op met Arends Natuurlijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0488 – 72 31 24 en per e-mail via info@arendsnatuurlijk.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.