Kastanje Schapenhekken

Filters

Toont alle 3 resultaten

Uw Kastanje schapenhekken voordelig kopen bij Arends Natuurlijk

Mooie natuurlijke Kastanje Schapenhekken zijn voor vele doeleinden toepasbaar in uw tuin. Kastanje houten schapenhekken zijn zeer geschikt voor het maken van omheiningen van bijv. uw weiland of groentetuin. Bij Arends Natuurlijk vindt u een breed scala van verschillende soorten schapenhekken. Ze zijn stoer en duurzaam en daarom worden ze gebruikt voor het verfraaien van tuin bij zowel particulieren als bedrijven. Bij Arends Natuurlijk kan iedereen deze robuuste schapenhekken kopen in diverse maten. Wij zijn al meer dan 20 jaar importeur van onder andere schuttingen, tuinschermen, bamboe en tuinafscheidingen van 100% natuurproducten. Wij zijn in al die jaren een van de meest toonaangevende leveranciers geworden van deze veel verkochte schapenhekken voor in de tuin in Nederland. Bestel uw producten online of kom langs in onze showroom in Lienden.

Waarom kastanje schapenhekken kopen?

Wat schapenhekken zo gewild maakt is dat ze zeer duurzaam en sterk zijn, en daardoor ook een zeer stoer karakter hebben. Schapenhekken zijn een puur natuurproduct en ze zijn zeer duurzaam doordat er van nature veel looizuur in het hout zit. schapenhekken kunnen hierdoor zeer goed tegen vocht en heeft ook weinig onderhoud nodig. U kunt het hout dus ook onbehandeld in de grond gebruiken. Dat maakt de schapenhekken zeer geschikt voor een afscheidingen

Eigenschappen van Schapenhekken

Schapenhekken komen met name uit Frankrijk, Engeland en Italië. Kastanje hout heeft een grillige (onregelmatige) vorm en zijn ideaal als basis voor het maken van kastanje hekken. Ze passen door hun landelijke uitstraling dan ook zeer goed in een landelijke omgeving. De palen in het hekwerk zijn geschild, gepunt en gekruind. Bij Arends Natuurlijk kunt u schapenhekken kopen in de volgende maten:

  • Kastanje schapenhek met een latafstand van 4-5
  • Een kastanje schapenhek met een latafstand van 8-10
  • Kastanje poort 100X100 of 120X100

Toepassingen van schapenhekken

schapenhekken hebben met haar gunstige eigenschappen door het aanwezige looizuurgehalte een duurzaamheidsklasse 2. Daaraan herkent u dat het een zogenaamd Europees hardhoutsoort is. En dat is een houtsoort die geschikt is voor vele toepassingen;  inrichting voor natuurspeeltuinen, recreatieparken ,dierentuinen en weilanden. Het hout hoeft niet behandeld te worden voordat het in contact komt met grond of water. We hebben deze schapenhekken speciaal geselecteerd op duurzaamheid en hun hoge kwaliteit. Zo kunt u er een zeer mooie duurzame afscheiding mee maken. Wij adviseren om de schapenhekken in combinatie met kastanje palen te plaatsen. plaats de kastanje palen maximaal 150 CM uit elkaar.

Waarom kastanje schapenhekken kopen bij Arends Natuurlijk?

Waarom doet u er goed aan om uw kastanje schapenhekken bij Arends Natuurlijk te kopen of online te bestellen?

  • Uitsluitend de beste kwaliteit natuurproducten
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Meer informatie over kastanje schapenhekken bestellen

Wilt u bij Arends Natuurlijk uw kastanje schapenhekken bestellen? Dat kan heel eenvoudig online. Wilt u meer weten over kastanje schapenhekken kopen of advies over het plaatsenvan een kastanje houten hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Wilt u onze natuurproducten, waaronder onze schapenhekken eerst eens goed bekijken? Dan bent u van harte welkom om ze te bezichtigen in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.