Uitstekende kwaliteit natuurlijke schuttingen

Natuurlijke schutting kopen

Als u graag buiten zit in uw tuin, geniet u ongetwijfeld van het lekker buiten in de open lucht zijn en van het horen van de geluiden die de natuur ons biedt. Dan is een betonnen omheining of muur rond uw tuin niet de mooiste tuinafscheiding waar u tegenaan wilt kijken. Met een natuurlijke schutting of omheining creëert u daarentegen een mooie groene, natuurlijke uitstraling in en rond uw tuin. Zo maakt u uw tuin tot dé plek waarin u heerlijk tot rust kunt komen in uw privédomein omgeven door een natuurlijke schutting. Er zijn een aantal natuurlijke materialen te koop waarmee u een mooie natuurlijke schutting kunt maken. Daar leest u hieronder meer over. Een natuurlijke schutting kopen kan uiteraard bij Arends Natuurlijk!

Heidematten

Met heidematten creëert u eenvoudig een omheining die rust uitstraalt. Een natuurlijke erfafscheiding draagt hieraan bij, omdat u hiermee uw privacy bewaakt. Om een tuin rustig en tegelijkertijd sfeervol en levendig te laten zijn, is het een goede schutting onontbeerlijk. Met heidematten is dat geen enkel probleem. Een natuurlijke schutting van heidematten is ideaal om uw tuin tot een klein paradijs te maken.

Bamboe

Ook met bamboe geeft u uw tuin een natuurlijke schutting met dito uitstraling. Ook kunt u de bamboe schutting heel goed inzetten als sfeervolle afscheiding tussen bijvoorbeeld twee terrassen. Bamboe is een grassoort waarvan iedereen weet dat ie zeer snel teruggroeit. Bamboe heeft verder een zeer lange levensduur en een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken harder en sterker dan vele houtsoorten en dat maakt baboe uitermate geschikt voor natuurlijke schuttingen die u meer dan genoeg privacy bieden.

Rietmatten

Wilt u een natuurlijke schutting kopen? Dan kunt u ook rietmatten gebruiken. Die zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar. U kunt rietmatten makkelijk bevestigen en op maat maken voor een natuurlijke schutting of een zichtdicht balkonscherm. Elke rietmat is uniek en heeft zijn eigen bijzondere, natuurlijke uitstraling. Rietmatten zijn uiterst geschikt om klimplanten in te laten groeien én als natuurlijke beschutting voor buitenplanten tegen de vrieskou.

Wilgenscherm of boomschorsmatten schutting

Voor een puur natuurlijke schutting, kunt u ook kiezen voor wilgenschermen. Met een wilgenscherm schutting zet u gegarandeerd iets moois neer. Een schutting, gemaakt van wilgentenen schermen, past perfect in een groene of bosachtige tuin. Of wat dacht u van boomschorsmatten als natuurlijke schutting? Deze zijn voor 90% zichtdicht en bieden enorm veel privacy. Bovendien zijn ze eenvoudig te plaatsen. Dat is een kwestie van uitrollen en vastmaken. Dit kan bijvoorbeeld aan een bestaand hekwerk, muur of schutting.

Natuurlijke schuttingen kopen

Wilt u ook een mooie natuurlijke schutting kopen? Dat kan uiteraard bij Arends Natuurlijk. Ook online! Wilt u meer weten over het plaatsen van natuurlijke schuttingen of onze andere natuurlijke producten? Neem dan contact met ons op via 0488 – 72 31 24 of mail naar info@arendsnatuurlijk.com.

Wilgenschuttingen

Bamboeschuttingen

X