Schapenhekken

Uitstekende kwaliteit kastanjehout

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Schapenhekken voor natuurlijke tuinafscheidingen

Met schapenhekken van kastanjehout maakt u in een oogwenk een natuurlijke tuinafscheiding zonder dat u daarvoor heel diep in de buidel hoeft te tasten. Bij Arends Natuurlijk kunt u terecht voor het kopen van de mooiste schapenhekken van de beste kwaliteit. Met schapenhekken maakt u de perfecte afrastering voor uw tuin waarmee u direct een fraaie landelijke en natuurlijk sfeer rond uw huis creëert. Bovendien bent u met een omheining van schapenhekken een stuk voordeliger uit dan met de hekwerken en schuttingen die u in de bouwmarkt kunt kopen. Bestel dus direct uw schapenhekken op rol bij Arends Natuurlijk.

Wat zijn schapenhekken?

Voor het plaatsen van schapenhekken in uw tuin hoeft u uiteraard niet direct een kudde schapen achter uw huis te houden. Een schapenhek is een houten omheining die bestaat uit gepunte, gekliefde kastanjehouten latten. Die latten zijn gevlochten in ijzerdraad. Overigens zijn er twee soorten schapenhekken op de markt: het Engelse en het Franse schapenhek.

Wat is het verschil? Het verschil tussen een Engels en een Frans schapenhek is dat het Engelse versie hek een wat grovere en meer natuurlijke uitstraling heeft dan het Franse hek. De punten van een Engels schapenhek worden namelijk met een kapmes gemaakt en de punten van de Franse schapenhekken zijn netjes geschaafd waardoor ze een wat verzorgder uitstraling hebben. Wat dat betreft kunt u altijd de schapenhekken kopen die precies bij uw smaak en/of uw tuin passen. De palen van deze hekken hebben in alle gevallen een stompe punt waardoor ze ook veilig zijn als afrastering voor tuinen waarin kinderen of dieren kunnen spelen.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Kenmerken van schapenhekken

De schapenhekken die u kunt kopen bij Arends Natuurlijk hekwerken zijn verkrijgbaar is in hoogtes van 50, 70, 100 en 120 cm. Ze worden geleverd op rollen van 5 meter. Voor het plaatsen van schapenhekken in uw tuin, heeft ook palen en draadkrammen nodig. En als u ook een doorgang in het hek wilt plaatsen, heeft u ook een loopdeur nodig. Die accessoires kunt u ook kopen bij Arends Natuurlijk.

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Onderhoud van schapenhekken

Het kastanjehout waarvan de schapenhekken zijn gemaakt, is vrijwel onderhoudsvrij. In kastanjehout zit namelijk looizuur, wat bescherming biedt tegen vocht en schimmels. Een schapenhek gaat maximaal 20 jaar mee. Het uiterlijk van het hout kan, net als bij vele andere houtsoorten, vergrijzen door de weersinvloeden. Dit heeft echter totaal geen invloed op de levensduur. Sterker nog: veel mensen vinden die vergrijzing alleen maar mooi, omdat het de hekken een nóg natuurlijker uitstraling geeft.

Schapenhekken kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u ook een fraaie omheining van uw tuin maken? Dan bent u bij Arends Natuurlijk aan het juiste adres om (online) uw schapenhekken te kopen. Wilt u meer weten over het plaatsen van schapenhekken of onze andere natuurlijke producten? Neem dan contact op met Arends Natuurlijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0488 – 72 31 24 en per e-mail via info@arendsnatuurlijk.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.