Schuttingpalen

Uitstekende kwaliteit schuttingpalen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Schuttingpalen kopen bij Arends Natuurlijk

Wie graag een mooie, natuurlijke schutting om zijn of haar tuin neerzet, maakt die schutting natuurlijk niet met betonnen of metalen schuttingpalen. Dat zou zonde zijn. Om die natuurlijke uitstraling van de schutting optimaal door te trekken, is het ons advies om daarvoor ook natuurlijke schutting palen te gebruiken. Met zo’n puur natuur schutting die ferm overeind gehouden wordt door mooi aansluitende schuttingpalen, maakt u van uw tuin een natuurlijk paradijsje. Schutting palen kopen, doet u uiteraard bij de puur natuur specialisten van Arends Natuurlijk.

Schuttingpalen kopen van rondhout

Als u mooie natuurlijke schutting palen wilt kopen, dan adviseren wij u om hiervoor rondhout te gebruiken. Rondhout is een prachtig natuurlijk, en veelzijdig product waar u veel mee kunt doen. Ze worden daarom het meeste verkocht als schuttingpalen. Bij ons kunt u al vele jaren rondhout als schutting palen kopen. Daarover geven we u hieronder meer informatie.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Wat is rondhout?

Rondhout is geveld stamhout van een boom. Die boom(stam) is ontdaan van zijn zijtakken, het tophout en, in de meeste gevallen, ook van de schors. Rondhout wordt meestal gebruikt als ronde schuttingpalen. Maar deze palen worden voor meer doeleinden gebruikt. Denk aan een mooie wand van palen, waar u klimplanten tegenaan laat groeien. Maar ook voor uw kinderen kunt u er leuke dingen van maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wigwam of een schommel? Kinderen vinden deze houten speeltoestellen natuurlijk geweldig en hebben hiermee gegarandeerd urenlang speelplezier. Maar primair zijn deze palen het meest geschikt als schuttingpalen.

Schuttingpalen voor een natuurlijke schutting

Het beste komen de rondhout schutting palen tot hun recht als basis voor het maken van een natuurlijke schutting of tuinafscheiding. Zo kunt u een natuurlijke schutting maken van materialen, zoals: heide, bamboe, riet, wilgentenen of boomschors. Van deze materialen zijn fraaie matten verkrijgbaar waarmee u geweldig mooie, natuurlijke schuttingen kunt maken. Deze matten bevestigt u dan aan de solide schuttingpalen.

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171
Boompalen plaatsen

Andere reden voor schutting palen kopen

U kunt schuttingpalen dus voor vele toepassingen gebruiken. Zo worden schuttingpalen ook verkocht voor gebruik als houten hekwerk. Maar ook voor de volgende doeleinden kunt u schuttingpalen kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afrastering voor weilanden
  • Het recht houden van jonge bomen
  • Kapconstructies
  • Veranda‚Äôs
  • Speeltoestellen

Schuttingpalen kopen?

Wilt u ook mooie, stevige schuttingpalen kopen met een natuurlijke uitstraling? Dat kan uiteraard bij Arends Natuurlijk. Ook online! Wilt u meer weten over het plaatsen van schuttingpalen, natuurlijke schuttingen of onze andere natuurproducten? Neem dan contact met ons op via 0488 – 72 31 24 of mail naar info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.