Wilgenmatten kopen 

Bent u op zoek naar wilgenmatten voor bijvoorbeeld meer privacy en een mooiere tuin? Een wilgenmat is snel en eenvoudig te plaatsen. Zo creëert u in een handomdraai een natuurlijke tuinafscherming met een chique uitstraling. Bij Arendsnatuurlijk vindt u wilgenmatten van de hoogste kwaliteit in diverse afmetingen. U bestelt ze gewoon in onze webshop of komt bij ons langs om ze met eigen ogen te bekijken. Het plaatsen van een wilgenmat is snel en eenvoudig te doen, zoals tegen een gaaspaneel met behulp van spanbandjes. Een kwestie van uitrollen en vastmaken. Zo creëert u in een handomdraai meer privacy in uw tuin en profiteert u direct van hun chique uitstraling. Daarnaast kunnen ze ook prima geplaatst worden tegen een lelijke muur of schutting, of als onderbreking in uw tuin om deze spannender te maken. Wilt u meer variatie? Laat er dan bijvoorbeeld klimop tegenaan groeien. Wanneer u een wilgenmat koopt bij Arends Natuurlijk kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Hiervoor beoordelen we de wilgentenen uitvoerig op duurzaamheid en uitstraling voor de tuin.  

Heidematten kopen

Puur natuur, dat kenmerkt de heidematten die u kunt gebruiken om een prachtige tuinafscheiding, terras- of balkonafscheiding, of schutting mee te maken. Met een heidemat op rol zet u echt iets moois neer. Een schutting gemaakt van heide past dan ook perfect in een groene of bosachtige tuin. Bij Arends Natuurlijk kunt u terecht voor de beste kwaliteit heidematten. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in en leverancier van heidematten voor balkons in Nederland. Bestel nu direct online de heidematten voor uw schutting of balkon, of kom langs in onze showroom in Lienden. 

Boomschorsmatten kopen 

Wilt u boomschorsmatten kopen om er een natuurlijke tuinafscheiding mee te maken? Omdat u minder inkijk wilt of omdat u graag uw tuin wilt verfraaien? Dan bent u bij Arends Natuurlijk aan het juiste adres! Bij ons kunt u boomschorsmatten kopen tegen een zeer scherpe prijs. En u haalt er iets unieks mee in huis. De boomschorsmatten die wij verkopen heeft namelijk een mooie structuur en diepbruine kleur. U kunt hier de doorkijk mee verminderen tot wel (circa) 90%! Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Lienden of bestel de boomschorsmatten eenvoudig en snel via onze online webshop. 

Rietmatten kopen 

Met rietmatten op rol plaatst u in een oogwenk een fraaie schutting in uw tuin of een zichtdicht balkonscherm voor de nodige privacy en een sfeervolle aanblik. Bij Arends Natuurlijk vindt u een rietmat op rol van topkwaliteit in verschillende afmetingen. U kunt uw rietmatten op rol online bestellen of kom kijken in onze showroom in Lienden.

CHECK-CIRCLE X