Weidepalen voor afrastering en hekwerken online bestellen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Voordelig weidepaaltjes kopen bij Arends Natuurlijk

Weidepalen kunt u voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruiken. Dat maakt ze dan ook zeer populair voor het maken van hekwerken, afrasteringen, erfafscheidingen, paddocks, tuindecoratie of een paardenweide. Ze hebben een robuuste uitstraling en zijn zeer duurzaam. Bij Arends Natuurlijk hebben wij een ruim assortiment weidepalen in diverse maten. Wij importeren al meer dan 20 jaar weidepalen, tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen van 100% natuurproducten. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in en leverancier van onder andere weidepalen voor de meest uiteenlopende toepassingen. U kunt uw weidepalen online bestellen of kom langs in onze showroom in Lienden.

Waarom weidepalen kopen?

Wil je een bepaald gebied omheinen of afrasteren? Bij Arends Natuurlijk vindt u een breed aanbod weidepaaltjes waarmee u eenvoudig een gedeelte van een stuk land of een tuin mee kunt omheinen. Wilt u een milieubewuste keuze maken? Kies dan voor onze glad gefreesde, gepunte en onder druk geïmpregneerde weidepalen voor bijvoorbeeld het maken van een dierenverblijf of een afrastering. Een weidepaal dient ongeveer voor een derde in de grond te staan. Let daar dus op bij het kiezen van de lengte.

Eigenschappen van de weidepalen

De weidepaaltjes die u bij Arends Natuurlijk kunt kopen zijn allemaal glad gefreesd, gepunt en onder druk geïmpregneerd. De palen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken: als boompalen, als omheining, als weidepalen, om een dierenverblijf te maken of als afrasteringspalen. Voor een natuurlijke uitstraling van uw omheining raden wij u aan om altijd weidepalen van hout te gebruiken. Het hout voor de ronde weidepalen is afkomstig uit Oost-Europa en heeft een FSC-keurmerk. FSC® hout komt uit bossen die op een verantwoorde manier beheerd worden. Verantwoord wil zeggen dat rekening wordt gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van nu en voor de toekomst.

Bij warm weer kunnen de palen scheuren vertonen. Dit is een natuurlijk proces en is niet te voorkomen. De scheuren maken de paal overigens niet minder sterk. Bij vochtig weer kunnen de scheuren weer dichttrekken. Onze ronde weidepalen zijn verkrijgbaar in diameters van 4, 5, 6, 7, 8, 10 en 12 cm.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Weidepaaltjes gebruiken als boompalen

Bij het planten van een jonge boom is het wenselijk om 1 of meerdere weidepaaltjes als boompalen bij de boom te plaatsen. Een boom vangt zeer veel wind en door het bewegen van de boom kunnen de wortels beschadigen. Voor kleinere bomen is 1 weidepaaltje meestal voldoende. Voor het planten van een grotere of hogere boom is het gewenst om 2 of 3 palen rond de boom te plaatsen. Plaats altijd eerst de palen en daarna de boom om bij het planten de wortels van de boom niet te beschadigen. De weidepalen moeten plusminus 30 cm van de boom worden geplaatst om het beschadigen van de stam door schuren langs de paaltjes te voorkomen. Het vastzetten van de boom aan de weidepalen doet u met een boomband.

Duurzame weidepalen

Onze weidepalen worden op een duurzame manier onder vacuüm en hoge druk geïmpregneerd met creosootolie. Hierdoor is de levensduur van onze weidepaaltjes veel langer dan van gewone palen. De nieuwste creosootoliën zijn in Nederland ontwikkeld op initiatief van het ministerie van VROM. Het kenmerk ervan is dat ze een lichter gekleurd product opleveren, waardoor de palen ook toelating hebben in Europa. Wanneer er breuken ontstaan is de spiesvormig in de palen minimaal. Hierdoor hebben de palen een lange levensduur en zijn ze erg veilig voor dieren.

Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer weten over onze weidepalen

U kunt nu online uw weidepalen kopen bij Arends Natuurlijk. Wilt u meer weten over de vele toepassingsmogelijkheden van onze ronde weidepaaltjes in uw tuin of op uw land? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw weidepalen te kopen in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.