Wilgentakken voor een natuurlijke tuin

Uitstekende kwaliteit wilgentakken

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Wilgentakken kopen

Wilt u wilgentakken kopen voor een schutting? Dan kiest u voor een prachtige, puur natuur tuinafscheiding. Een schutting van wilgenteen past perfect in een groene of bosachtige tuin. Wilgenteen kunt u natuurlijk niet alleen in de tuin, maar ook op het balkon gebruiken. Maar waar u de wilgentakken ook plaatst, u zet absoluut iets moois neer. Bij Arends Natuurlijk hebben wij vanzelfsprekend de allerbeste kwaliteit schermen en matten van wilgentakken voor u klaarstaan. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen van deze natuurlijke tuinafscheiding. Kom snel eens naar Arends Natuurlijk om meer informatie in te winnen of om direct wilgentakken te kopen.

Meer over wilgentakken

De wilgentakken komen van de wilgenboom. Deze boom staat in Nederland bekend onder de naam treurwilg of knotwilg. De wilgentakken groeien in twee tot drie seizoenen uit tot de gewenste hoogte. Ze worden daarna geoogst en gedroogd. Vervolgens worden ze met binddraad stevig aan elkaar gebonden tot matten. Dit gebeurt zo strak mogelijk, zodat de matten veel privacy geven wanneer ze gebruikt worden voor tuinafscheiding. Verse wilgentakken hebben een rode kleur. Na het drogen wordt de kleur bruin. Zo krijgen de wilgenschermen een rustgevende uitstraling. Door het langzame droogproces worden de wilgentakken harder en daarmee duurzamer. De takken die Arends Natuurlijk gebruikt, komen van plantages. Wanneer u onze producten koopt, weet u dus zeker dat ze van de beste kwaliteit zijn.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Voordelen wilgenschermen

Kiest u voor het kopen van schermen van wiltgentakken, dan kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Deze schermen gaan gemiddeld zo’n 15 jaar mee. Met een heggenschaar zijn ze eenvoudig op maat te knippen. Zo voorziet u uw tuin eenvoudig en effectief van een natuurlijke uitstraling. Door bijvoorbeeld uw verouderde schutting te voorzien van een mat van wilgentakken, ziet deze er weer fraai uit. U kunt de matten zelfs laten begroeien door klimplanten. Zo krijgt u een mooie, groene schutting en ook nog eens extra privacy. Bovendien drogen de matten hierdoor minder snel uit. Matten van wilgentakken worden echter niet alleen gebruikt ter decoratie. Ze kunnen ook helpen om bijvoorbeeld boomstammen te beschermen tegen de vorst. Van het kopen van deze matten krijgt u zeker geen spijt.

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Eigenschappen matten van wilgentakken

Deze matten hebben unieke eigenschappen, waardoor ze functioneel zijn. Daarom kopen veel mensen ze graag. Dit zijn o.a. de kenmerken van de matten van Arends Natuurlijk:

 • Verschillende afmetingen (hxb): 180×200, 200×200, 180×300 of 200×300 cm
 • Dikte wilgentakken: ongeveer 8 mm
 • In een scherm zijn de takken onderling verbonden met verzinkt ijzerdraad
 • Matten te plaatsen tegen betongaas
 • Minder doorkijk door speciale bindtechniek (halve knooptechniek)
 • Geschikt om oude schutting of lelijke muur weg te werken
 • Langere levensduur bij gebruik van klimplanten

Wilgentakken kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u wilgentakken kopen? Bij Arends Natuurlijk hebben wij de allerbeste kwaliteit wilgenteen op voorraad. Al meer dan 20 jaar importeren wij tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen van 100% natuurproducten. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in en leverancier van wilgenschermen als het gaat om schuttingen of balkonafscheidingen in Nederland. Bestel direct onze wilgentakken online of kom langs in onze showroom in Lienden. Wilt u meer weten over de toepassingen van matten van de wilg? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 – 72 31 24 of ons een mail te sturen via info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.