Kastanjehout

Kastanjehout van Arendnatuurlijk

Bent u op zoek naar kastanjehout voor het maken van een tuinafscheiding? Voor het maken van omheiningen of voor het bouwen van een complete pergola of carport? Dan bent u aan het juiste adres bij Arendsnatuurlijk! U kunt bij ons namelijk terecht voor een breed scala aan kastanjehouten producten. Kastanje palen en hekken geven jouw tuin een landelijke en robuuste uitstraling en zijn ook nog een erg duurzaam. Kastanjehout koopt u snel en eenvoudig via onze webshop, of u kunt langskomen in onze showroom in Lienden om de producten met eigen ogen te bekijken.

Kastanje palen

Robinia palen

De vele voordelen van kastanjehout

Kastanjehout is zeer gewild materiaal om een tuinafscheiding van te maken. Dat is logisch, want kastanjehout is sterk, heeft een stoer karakter en is zeer duurzaam. Dit natuurproduct bevat veel looizuur. Dit zorgt ervoor dat kastanjehout goed tegen vocht kan en geen onderhoud nodig heeft. Ook heeft het kastanjehout een lange levensduur. U kunt het dus goed gebruiken als tuinafscheiding. Maar kastanjehout is geschikt voor veel meer toepassingen, zoals boompalen ter ondersteuning van jonge bomen, rasterpalen, beschoeiingspalen, bebordingspalen, inrichting voor natuurspeeltuinen, recreatieparken en dierentuinen. De mogelijkheden van kastanjehout zijn enorm! 

Kastanjehout van hoogwaardige kwaliteit 

Als u kiest voor ons kastanjehout, gaat u voor kwaliteit. Want als specialist op het gebied van natuurlijke tuinafscheidingen bieden we enkel kastanjehout van hoogwaardige kwaliteit aan, waar u lang van kunt genieten. En u kunt bij ons op meer rekenen dan alleen kwaliteit, ook op deskundig advies en scherpe prijzen. Wij zijn al jaren een zeer toonaangevende leverancier van kastanjehout voor de particulier, hovenier en handelaar in Nederland en België. Daarom helpen we u graag met deskundig advies het juiste  product te kopen. 

Kastanjehout kopen bij Arendsnatuurlijk

Kastanjehout kopen? Uiteraard doet u dit bij Arendsnatuurlijk. We geven u graag een aantal redenen waarom wij de beste keus voor u zijn:

  1. Scherpe prijzen 
  2. Hoge kwaliteit producten 
  3. Ruim 20 jaar ervaring 
  4. Persoonlijke service 
  5. Deskundig advies 

Direct kastanjehout kopen 

Wilt u bij Arends Natuurlijk kastanjehout kopen? Dat kan heel eenvoudig en snel via onze webshop. Ook kunt u hiervoor een bezoekje brengen aan onze showroom in Lienden. Wilt u meer weten over kastanjehout en de mogelijkheden ervan? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0488 - 72 31 24 of stuur een mail naar info@arendsnatuurlijk.com. We informeren en adviseren u graag over onze producten.

CHECK-CIRCLE X