Kom langs in onze showroom!

Welkom bij Arendsnatuurlijk, waar de natuur tot leven komt in onze ruime showroom van meer dan 3000 vierkante meter. Hier ligt onze uitgebreide collectie van producten allemaal op voorraad, klaar voor uitlevering. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product dat aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Groot assortiment! 

Of je nou opzoek bent naar een schutting, veranda tuinhuis of natuurlijke afscheiding, Arendsnatuurlijk heeft het allemaal. Het zal soms lastig zijn om een goede indruk van een product te krijgen via het internet, daarom adviseren onze klanten om zeker langs te komen als ze de tijd hebben, om onze prachtige producten met eigen ogen te bekijken. Arendsnatuurlijk heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de hout en tuinbranche, daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies 

Schutting inspiratie

Wil je inspiratie opdoen voor een schutting of tuindeur? Dan is het zeker handig om schuttingen te bekijken in onze showroom! Er zijn verschillende soorten schuttingen en deuren te zien. Alle schuttingen hebben we ook uitgestald in onze showroom, inclusief de montage. Denk hierbij aan beton of houten constructies. Zeker de moeite waard om langs te komen. U bent van harte welkom! een afspraak is niet nodig.
CHECK-CIRCLE X