De populaire gaasmatten in uw tuin

Bent u bezig met het maken van een afrastering? Kies dan voor de gaasmatten van Arends Natuurlijk. Deze gaasmatten zijn immens populair en worden doorgaans veel gebruikt om rietmatten, wilgentenenmatten of heidematten te bevestigen. In dit blog vertelt Arends Natuurlijk u meer over deze handige gaasmatten en andere ijzerwaren die u voor uw tuin kunt kopen.

Gaasmatten voor rietmatten

Wilt u graag een mooie afscheiding creëren in uw tuin of op uw balkon, maar weet u nog niet hoe u deze rietmatten wilt gaan bevestigen? Dit kan via onze handige gaasmatten. Door middel van ijzerwaren in onze webshop zet u de rietmatten makkelijk vast aan de gaasmatten. Met een rietmatten afscheiding zorgt u voor privacy en creëert u een plekje dat geheel windvrij is. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor op uw balkon.

Afmetingen van gaasmatten

De mazen van het gaaspaneel van Arends Natuurlijk heeft een afmeting van 10x10 centimeter. De staaldraden zijn ongeveer 3,5 millimeter dik. Onze gaasmatten zijn glad afgewerkt en hebben geen uitstekende randen. Door uw nieuwe gaasmatten mooi te bekleden met rietmatten, wilgenmatten of heidematten ontstaat er een natuurlijk en rustig effect in uw tuin.

Effecten van gaasmatten

Ons gaaspaneel is zwart geplastificeerd. Houdt wel in gedachte dat het scherm kan verkleuren, ook al is dit vaak alleen heel licht te zien. Bij beschadigingen is het roestpaneel hieronder zichtbaar, wat ook weer voor een industriële sfeer kan zorgen.

Ijzerwaren voor in de tuin kopen

Het is ook mogelijk om met de gaasmatten van Arends Natuurlijk een mooie lange schutting te maken. Bedek de gaasmatten of laat ze zoals ze zijn. Beide zorgen voor een unieke look. Wilt u bepaalde planten graag begeleiden langs de muur? Met onze geplastificeerde ijzerdraad zet u de takken makkelijk tegen de gaasmatten vast. Deze handige ijzerwaren voor uw tuin kunt u kopen via onze webshop.

Bestel gaasmatten online of kom langs

Wilt u graag gaasmatten kopen? Dat kan eenvoudig door ze online te bestellen in onze webshop. Hier kunt u ook uw ijzerwaren voor in de tuin kopen. Wilt u ze liever eerst met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs op onze vestiging. Voor particulieren zijn wij van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-12.00 en 13.00-17.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bezoeken tussen 9.00-12.00. Voor een afspraak op een andere tijdstip belt u 06 – 41 176 171. Voor andere vragen kunt u ons bellen, maar ook mailen op info@arendsnatuurlijk.com.

CHECK-CIRCLE X