Garantie

Bij Arendsnatuurlijk verkopen we veel natuurproducten waar bepaalde eigenschappen bij horen. Deze eigenschappen worden vaak ten onrechte gezien als slechte kwaliteit of als een beschadiging. Hierop geven wij geen garantie. Deze eigenschappen vind je vaak terug bij het product, bij twijfel neem gerust contact met ons op!

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

1. Ik ben niet tevreden over mijn bestelling 

Neem contact met ons op via de mail of via ons telefoonnummer: 0488 - 72 31 24 Bij klachten over producten van Arendsnatuurlijk B.V. ontvangen wij graag foto's. Wij geven zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen van de klacht een reactie

2. Wat is de garantietermijn

Controleer je bestelling na het ontvangen op eventuele beschadigingen. Kom je erachter dat een product beschadigt is of ben je ontevreden over de kwaliteit kun je hier binnen 8 dagen melding van maken. Let hierbij op dat dit alleen mogelijk is als de producten nog niet geplaatst zijn, zodra de producten zijn verwerkt kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade of het vervangen van producten waar uw als klant niet tevreden over bent.

3. Herroepingsrecht

U heeft na aankoop van het product, gedurende 14 dagen na ontvangst, het recht om de overeenkomst te ontbinden. Het product moet dan wel ongebruikt, onveranderd en indien mogelijk voorzien van de originele verpakking zijn. Indien u het product retour laat halen door Arendsnatuurlijk zijn de kosten voor het retourneren voor de klant.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Na ontvangst van uw bestelling dient u uw klacht binnen 14 dagen te melden. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@arendsnatuurlijk.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

X