Afhalen

Arends Natuurlijk biedt de mogelijkheid om uw bestelling af te halen bij onze vestiging in Lienden. Bekijk onze adresgegevens en openingstijden op de contact pagina. Kies in de Checkout voor de optie afhalen en neem vervolgens contact met ons op over wanneer u uw bestelling wilt komen halen. 

Voor afhaalorders hebben wij minimaal 1 dag de tijd nodig om uw bestelling klaar te maken.

Bezorgen 

Wilt u een bestelling graag laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. Wij rekenen € 75,- voor het bezorgen van de schuttingen en € 35,- voor het bezorgen van al onze overige producten in heel Nederland. Bij bestellingen boven de € 750,- is bezorging zelfs helemaal gratis! 

De bezorgkosten voor België bedragen €100. Woont u in Duitsland of op de Waddeneilanden, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

De levertijd voor bestellingen die bezorgt moeten worden bedraagt 4-8 werkdagen. Uw bestelling word met onze eigen transportservice geleverd. Na bestelling ontvangt u een mail met daarin informatie over de levering. 

Uw bestelling word geleverd tot aan de voordeur, dus woon je op een verdieping/flat/appartement, je bestelling word op de begane grond geleverd.

CHECK-CIRCLE X