Een tuindeur van douglas, hardhout, of grenen

Bij Arends Natuurlijk bieden wij diverse tuindeuren aan in verschillende soorten materialen. Heb je een klassieke of landelijke tuin? Dankzij ons uitgebreide assortiment is er altijd wel het juiste materiaal te vinden die perfect bij jouw tuinproject past.

Douglas

Douglas hout is een naaldhoutsoort uit Noordwest-Europa dat van nature heel duurzaam en sterk is. Hierdoor kun je het voor verschillende projecten gebruiken. Het hout heeft het FSC-keurmerk en zelfs zonder behandeling blijft het hout 10 tot 15 jaar goed. Onze tuindeuren van Douglas hout worden standaard geleverd met een gegalvaniseerd stalen frame.

 

Hardhouten deur

Een tuindeur van hardhout heeft een gemiddelde levensduur van 15 tot 25 jaar en is daarmee een zeer verantwoorde keuze. Hardhout is afkomstig van loofbomen en komt met name uit het tropisch regenwoud en heeft een zeer lange levensduur. Loofbomen groeien erg langzaam en kunnen heel oud worden. Hardhout is ontzettend breed inzetbaar en heeft vele toepassingen. Zijn duurzaamheid gaat gepaard met een gladgeschaafde afwerking en schroeven van RVS.

 

Grenen deur

Geïmpregneerde tuindeuren worden gemaakt van geïmpregneerd grenen en hebben daardoor een levensduur van 10 tot 15 jaar. Impregneren betekent dat het hout behandeld is met impregneermiddel en daarna is gedroogd. Hierdoor is het beter bestand tegen vocht en schimmel en zal het minder snel gaan rotten.

 

Arends Natuurlijk in Lienden

Wil je de verschillende soorten tuindeuren en materialen eerst met eigen ogen bekijken? Dat is uiteraard mogelijk! Je bent van harte welkom in onze winkel in Lienden waar je rustig rond kunt lopen en we je graag meenemen in ons uitgebreide assortiment aan tuindeuren.

Mocht je er nog niet helemaal over uit zijn waar jouw voorkeur naar gaat of heb je deskundig advies nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

X