Hazelaar schapenhekken kopen

Met een hazelaar schapenhek, kiest u voor een eenvoudig te plaatsen en duurzame afrastering voor uw tuin of erf met een prachtige landelijke uitstraling. Dankzij de flexibele constructie van een hazelaar schapenhek, is plaatsing op elk terrein en in vrijwel elke vorm mogelijk Bij Arendsnatuurlijk hebben wij ruim aanbod hazelaar schapenhekken in diverse maten met diverse lastafstanden. Wij zijn niet voor niets al meer dan 20 jaar importeur van onder andere bamboe, tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen gemaakt van 100% natuurproducten. Op dit moment zijn we één van de meest toonaangevende leveranciers van het veel verkochte hazelaar schapenhekken in Nederland. Bestel uw producten online of kom langs in onze showroom in Lienden.

Hazelaar Schapenhekken monteren

Een schapenhek monteer je altijd met behulp van palen en krammen, er zijn twee manieren om dit te doen. Het is essentieel voor de levensduur van de schapenhekken dat ze GEEN  grondcontact hebben

  1. Monteren aan kastanjepalen. Voordat je de palen gaat slaan is het een goed idee om een lijn te spannen, dit zorgt ervoor de het hekwerk mooi recht komt te staan. Plaats om circa elke anderhalve meter een paal en plaats het schapenhek hier tegen aan, monteer de schapenhekken door middel van speciale krammen tegen de palen aan.
  2.  Een andere manier om het schapenhek te monteren is door middel van twee ijzerdraden, een draad aan de onderkant en een draad aan de bovenkant, de ijzerdraden moeten gelijk zijn met de onderste en bovenste draden van het schapenhek. Het ijzerdraad span en bevestig je aan de palen die je hebt geplaats. Vervolgens ‘’hang’’ je het schapenhek tegen het ijzerdraad aan en monteer je deze met dezelfde krammen. Zorg ervoor dat het draad goed strak is gespannen, dit kun je doen door middel van draadspanner. Het grootste voordeel van deze manier is dat het schapenhek altijd mooi strak zal blijven en dus niet naar verloop van tijd gaat hangen.

Duurzaam Hazelaar schapenhek

Een duurzaam hazelaar schapenhek is gemaakt van takken van de hazelaar, een bladverliezende, meerstammige grote heester of kleine boom. Het is een zeer taaie houtsoort waarbij u kunt rekenen op een levensduur van zeker 6 tot 7 jaar. Het hout is afkomstig uit productiebos en is geheel onbewerkt. Dat maakt dit natuurlijke hekwerk 100% milieuvriendelijk. Een hekwerk van hazelaar lijkt qua uiterlijk op dat van kastanjehout. Het valt vergeleken met kastanje in een lagere duurzaamheidsklasse en is dus voordeliger in prijs. Schapenhekken van hazelaar is dan ook een zeer goed alternatief voor de afrastering van uw tuin of weiland!

Hazelaar schapenhek met latafstand 5 cm

Een hazelaar schapenhek, ook wel Hazelaar hekwerk genoemd, wordt in de meeste gevallen gebruikt voor het aangeven van een erfgrens, of het omheinen van een wei, vijver, natuurgebied of tuin. Het onbewerkte hout van de hazelaartakken met hun grillige vormen gaan prachtig op in een landelijke omgeving. Het Hazelaar schapenhek met 5 cm tussenruimte, heeft de kleinste latafstand en is verkrijgbaar in hoogtes van 90, 100 en 120 cm.

Hazelaar schapenhek met latafstand van 7 tot 9 cm

Bij Arends Natuurlijk kunt u ook terecht voor Hazelaar schapenhek met 7 tot 9 centimeter tussenruimte tussen de latten. Prima geschikt dus voor grote(re) afrasteringen. Zeker omdat u zo snel veel meters overbrugt. Dit hekwerk heeft een zeer open karakter en ziet er vriendelijk uit door de tussenruimte, ook omdat u er goed doorheen kunt kijken. Ook dit Hazelaar hekwerk is verkrijgbaar in hoogtes van 90, 100 en 120 cm.

Hazelaar Schapenhek kopen bij Arendsnatuurlijk

Wilt u ook een fraaie omheining van uw tuin maken? Dan bent u bij Arends Natuurlijk aan het juiste adres om (online) uw hazelaar schapenhek te kopen. Wilt u meer weten over het plaatsen van een houten hekwerk of onze andere natuurlijke producten? Neem dan contact op met Arends Natuurlijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0488 - 72 31 24 en per e-mail via info@arendsnatuurlijk.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Lienden.

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

X