Specialist op het gebied van natuurlijke schuttingen

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven en met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij inmiddels een specialist zijn op het gebied van natuurlijke schuttingen. Al onze materialen worden zorgvuldig uitgekozen door onze inkopers en zijn van de hoogste kwaliteit. Met onze expertise en prachtige materialen, ben je bij Arends Natuurlijk verzekerd van een schutting die jarenlang meegaat.

Diverse soorten natuurlijke materialen

Bij Arends Natuurlijk vind je talloze natuurlijke schuttingen en tuinafscheidingen in diverse soorten materialen. Of je nu op zoek bent naar een schutting van wilgenteen, bamboe of riet, dankzij ons uitgebreide assortiment is er altijd wel het juiste materiaal en schutting te vinden die perfect bij jouw tuin past.

Wilgenteen

Een natuurlijke schutting van wilgenteen is een populaire schutting vanwege de warme kleur en fijne structuur. Deze schutting past perfect in een groene en landelijke tuin omdat de schutting volledig opgaat in een natuurlijke omgeving.

Bamboe

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief? Dan is een bamboeschutting wellicht iets voor jou. Onze bamboestokken komen rechtstreeks uit de natuur en zijn niet gelakt of gecoat. In tegenstelling tot een boom, blijft de moederplant intact en wordt de bamboe eens in de vijf jaar geoogst. Bovendien geeft een schutting van bamboe een mooie en natuurlijke uitstraling die in elke tuin goed tot zijn recht komt.

Riet

Een tuinafscheiding van riet is milieuvriendelijk en voegt een natuurlijke sfeer aan je tuin. Daarnaast is een rietmat ook een uitstekende afscheiding voor een balkon of terras. Onze rietmatten zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Natuurlijke schutting (laten) plaatsen

Om een schutting te kunnen plaatsen heb je natuurlijk bevestigingsmaterialen nodig. Denk hierbij aan palen, beton, afdekkappen tegen de regen, schroeven of verf. Bij Arends Natuurlijk zijn al deze bevestigingsmaterialen op voorraad leverbaar en eenvoudig via onze website te bestellen.


Heb je hulp nodig bij de montage of wil je jouw schutting door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Lienden, zodat je onze producten en materialen met eigen ogen kunt bekijken.

X