Bamboe rol of bamboe schutting op rol kopen? Bestel online

Natuurlijke bamboe schutting op rol

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Praktische bamboe rol schutting van Arends Natuurlijk!

Zoekt u fraaie schutting voor uw tuin? Wat dacht u dan een bamboe schutting op rol? Dat is een superhandige, mooie en natuurlijke oplossing om een fraaie afscheiding tussen de tuin van u en uw buren en/of de buitenwereld te zetten. Arends Natuurlijk heeft een ruim assortiment bamboe schuttingen en bamboeschermen op rol op voorraad. Wij importeren al meer dan 20 jaar bamboe tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen. In al die jaren zijn wij een echte specialist geworden op het gebied van bamboe producten. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een bamboerol waarmee u in een handomdraai een fraaie bamboe schutting maakt.

Voordelen van de bamboerol

Om een tuinafscheiding of schutting te maken kunt u heel goed een bamboe schutting op rol gebruiken. Bamboe geeft een prachtig rustige en een beetje tropische uitstraling aan uw tuin. Bovendien is bamboerol zeer duurzaam. Een bamboerol is verkrijgbaar in verschillende soorten. Bamboe is een alom bekend natuurproduct. Het is een grassoort die weer volop terug groeit en die wij importeren uit China. Deze bamboesoort is het best geschikt voor het Europese klimaat. Bamboe heeft een zeer lange levensduur. De bamboe schutting op rol van Arends Natuurlijk is slijtvast en heeft een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken van de schutting harder dan menig houtsoort. Het perfecte materiaal dus voor het maken van een robuuste bamboe schutting met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Uitstekende kwaliteit van bamboe

De bamboe rol die u bij ons kunt bestellen, is van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De palen die gebruikt worden zijn dikwandig en dat maakt hem uniek voor de Nederlandse markt. Uiteraard bent u van harte welkom om al onze bamboe producten te bekijken. Laat u ook overtuigen van de geweldige kwaliteit van al onze bamboe producten en vooral ook de handige bamboerol voor het maken van een sublieme schutting.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Milieuvriendelijke bamboeschutting op rol

Door een bamboe schutting op rol te kopen maakt u een duurzame keuze. De bamboestokken voor onze bamboerollen halen wij rechtstreeks uit de natuur en laten wij in originele staat. Ze worden niet gelakt of gecoat. Ten opzichte van het gebruik van hout is het milieu hier de grote winnaar. Ter illustratie: een boom doet er vele jaren over om tot een behoorlijke omvang te groeien, en eenmaal omgezaagd is de boom definitief weg. Bamboe komt steeds weer terug en kunnen we zeker eens in de vijf jaar oogsten. De moederplant blijft intact. Nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks weer op en worden even dik als de oude.

Eigenschappen van een bamboe schutting op rol

 • Handgemaakte bamboe rol
 • Afmeting (hxb): 100×180, 150×180, 180×180, 200x180cm
 • Bamboestokken intern verbonden met dik verzinkt ijzerdraad voor lange levensduur
 • Verkrijgbaar in geel en bruin
 • Naturel gelakt
 • Bovenkant van de bamboe rol is afgesloten, geen waterinvoer en dus langere levensduur
 • Doorsnede van de bamboestokken: circa 2 cm
Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onderhoud van een bamboeschutting

Bamboe verkleurt enigszins door de zon. Van oorsprong is bamboe groen. Die groene kleur verdwijnt tijdens het droogproces van de bamboe. Wanneer de schutting eenmaal in uw tuin staat wordt hij nog een tint lichter. Maar daarmee krijgt hij een nóg natuurlijker uitstraling. Een bamboe schutting op rol heeft geen verder onderhoud nodig. Het behoudt altijd zijn stevigheid. U kunt er uiteindelijk wel voor kiezen om de bamboe zelf te bewerken met bamboe verzorgingsolie. Dat geeft de bamboe glans en maakt hem wat donkerder. Over het onderhoud kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren.

Schutting op rol monteren

Wilt u een schutting maken met behulp van een bamboerol? Maak dan eerst een frame waartegen u de bamboerollen kunt bevestigen. Hiervoor kunt u om de 1 tot 1,5 meter een paal in de grond te slaan. Gebruik palen die lang genoeg zijn. Ongeveer 1/3 van de paal moet de grond in om de schutting sterk genoeg te krijgen. Voor een optimale levensduur van uw bamboeschutting raden wij aan om de palen in cement te zetten. Hierdoor wordt de bamboe minder vochtig en gaat het langer mee.

Waarom een bamboe schutting op rol kopen bij Arends Natuurlijk?

Onderstaand een aantal goede redenen waarom u naar Arends Natuurlijk gaat voor het bestellen van een bamboerol:

 • Hoge kwaliteit producten
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer informatie over een bamboeschutting op rol

Wilt u een bamboeschutting op rol kopen? Of wilt u meer informatie over de bamboerol of onze andere bamboeproducten? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.