Bamboescherm kopen? Bestel uw bamboe tuinscherm online

Natuurlijke bamboe schermen voor in uw tuin

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Topkwaliteit tuinscherm van van Arends Natuurlijk

Als u op zoek bent naar een fraaie tuinafscheiding, dan is een bamboe tuinscherm een prachtige natuurlijke manier om een scheiding aan te brengen tussen uw tuin en die van uw buren en/of de buitenwereld. Bij Arends Natuurlijk heeft u een ruime keuze uit een fraai assortiment tuinschermen van bamboe. Wij zijn al ruim 20 jaar importeur van bamboe tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een echte specialist in bamboe producten, waaronder het bamboe tuinscherm. Dus wilt u zo’n fraai bamboescherm bestellen? Dan is Arends Natuurlijk hét adres voor u!

Voordelen van een bamboe tuinscherm?

Een tuinscherm van bamboe geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan uw tuinafscheiding die in eigenlijk elke soort tuin zijn mannetje staat. Het veelzijdige materiaal is niet alleen als bamboescherm te gebruiken, maar kunt u ook als schutting plaatsen tussen twee tuinen of voor het maken van een terrasafscheiding. Bamboe is een op-en-top natuurproduct. Het is een grassoort die na het oogsten weer volop terug groeit. Wij importeren onze bamboe uit China. Deze bamboesoort is het meest voor gebruik in het wisselende Europese klimaat. Bovendien is bamboe een natuurproduct dat zeer lang meegaat. Een tuinscherm dat u bij ons kunt kopen, is dan ook zeer slijtvast. En dankzij de compacte vezelstructuur zijn onze bamboestokken van het tuinscherm veel harder en robuuster dan vele houtsoorten. Het is dus het perfecte materiaal voor het maken van een bamboe tuinscherm.

Geweldige kwaliteit van bamboe

Met het bestellen van een bamboescherm bij Arends Natuurlijk weet u zeker dat u kiest voor tuinscherm van een zeer goede en hoogwaardige kwaliteit. De palen van dit bamboe tuinscherm zijn zeer dikwandig en zijn nauwelijks tot niet te vergelijken met de alom bekende veel dunnere bamboe matjes. Dit maakt dit tuinscherm van bamboe uniek voor de Nederlandse markt. Voordat u een bamboescherm gaat bestellen, bent u uiteraard van harte welkom om al onze bamboe producten te bekijken in onze showroom in Lienden. Laat u overtuigen van de geweldige kwaliteit van onze bamboeschermen en hun fraaie natuurlijke uitstraling.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Duurzaam bamboe tuinscherm

Wist u dat u met een bamboe tuinscherm kopen een zeer duurzame keuze maakt? De bamboestokken voor de schermen zijn rechtstreeks afkomstig uit de natuur en worden door ons niet gelakt of gecoat. Ze zijn dus echt puur natuur! In vergelijking tot een houten tuinscherm levert een bamboescherm een grote milieuwinst op. Voor een houten tuinscherm is een boom nodig, en een boom doet er vele jaren over om een behoorlijke omvang te krijgen. En als een boom eenmaal gekapt is, is ie ook definitief weg. Dat geldt niet voor bamboe; dat kunnen we gemiddeld eens in de vijf jaar oogsten. De moederplant blijft intact en nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks weer op en worden net zo dik als de oorspronkelijke scheuten.

Eigenschappen van een tuinscherm van bamboe

 • Handgemaakt bamboe tuinscherm
 • Gesloten of open modellen
 • Extra dikke bamboe
 • Zeer stabiel
 • Bamboestokken onderling ook verbonden met bamboestokken
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Afmetingen: 180 x 180 cm (hxb)
 • Verkrijgbaar in geel of bruin-zwart
Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onderhoud van bamboe tuinschermen

Bamboe verkleurt enigszins door de zon. Van oorsprong is de bamboe van onze tuinschermen groen. Deze groene kleur gaat er langzaam af tijdens het droogproces van de bamboe. Nadat het bamboe tuinscherm in de tuin geplaatst is, kan het na verloop van tijd nog wat lichter worden. Maar daar wordt het bamboescherm alleen maar mooier van. Onze bamboe producten hebben verder geen onderhoud nodig. Hoewel altijd in de loop van de tijd verder vergrijst, behoudt bamboe altijd zijn stevigheid. U kunt ervoor kiezen om de bamboe zelf te bewerken met een bamboe verzorgingsolie als u vindt dat uw bamboe tuinscherm te licht wordt. Door deze olie wordt de bamboe weer mooi glanzend en donkerder. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren en adviseren.

Tuinscherm van bamboe monteren

Een bamboe tuinscherm is niet moeilijk te monteren. U bevestigt het scherm aan de bevestigingspalen. De bamboeschermen leveren wij kant-en-klaar aan en u kunt ze daarna eenvoudig aan elkaar maken. U rijgt de schermen als het ware vast aan de palen. Voor een zo lang mogelijke levensduur van een bamboe tuinscherm adviseren wij u om de palen in cement te zetten. Hierdoor wordt de bamboe minder vochtig en gaat het nog langer mee.

Waarom een bamboescherm kopen bij Arends Natuurlijk?

Goede redenen om een bamboe tuinscherm te kopen bij Arends Natuurlijk zijn onder andere:

 • Hoge kwaliteit van onze producten
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer informatie over bamboescherm kopen

Bij Arends Natuurlijk kunt u zorgeloos een bamboe scherm kopen. Wilt u meer informatie over onze bamboe tuinschermen? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in onze showroom in Lienden om een tuinscherm van bamboe te komen bekijken.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.