Blog

3 redenen om voor een natuurlijke schutting te kiezen!

Wilt u meer privacy in uw achtertuin? En zou u eigenlijk de natuurlijke uitstraling van een haag willen combineren met het onderhoudsgemak van een schutting? Dan is de natuurlijke schutting iets voor u! Met de bamboe matten, rietmatten en wilgentenen van Arends Natuurlijk, combineert u de schoonheid van de natuur met het gemak van een schutting. In dit artikel zetten we alle voordelen van een natuurlijke schutting voor u op een rij!

1. Slanker dan een Haag, natuurlijker dan een schutting

Een haag kan prachtig zijn, maar heeft ook een bepaalde dikte die behoorlijk wat vierkante meters van uw tuin afsnoept. Een natuurlijke schutting, zoals die gemaakt van bamboe, riet of wilgentenen is dun, net als een normale schutting. Maar deze beschikt wél over de natuurlijke look die uw voorkeur heeft!

2. Natuurlijke schutting vraagt weinig tot geen onderhoud

Een ander groot voordeel van een natuurlijke schutting is het minimale onderhoud. In tegenstelling tot een haag die regelmatig gesnoeid moet worden, en een schutting die periodiek geschilderd of gebeitst moet worden, hebben natuurlijke materialen zoals bamboe, riet en wilgentenen weinig tot geen onderhoud nodig.

3. Organische vormen mogelijk en makkelijke plaatsing

Een natuurlijke schutting wordt geleverd als mat. Dit biedt u flexibiliteit in vormen en bij het plaatsen. De matten van een natuurlijke schutting zijn buigzaam en kunnen gemakkelijk worden geplooid naar de organische vorm van uw voorkeur. Zo heeft u meer mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp en de plaatsing van uw schutting. Ook de hoogte is makkelijk in te korten met een snoeischaar of zaag. Op deze manier maakt u uw schutting helemaal naar wens!

Perfect voor een tuin met een natuurlijke uitstraling

De natuurlijke schutting is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar meer privacy, zonder de natuurlijke uitstraling van uw tuin geweld aan te doen. Tel daarbij op de praktische voordelen, zoals: weinig onderhoud en het feit dat dit type schutting bijna geen ruimte inneemt; en we kunnen de conclusie trekken dat de natuurlijke schutting een aanwinst is voor iedere tuin.

Meer weten over de natuurlijke schutting?

Wilt u meer weten over natuurlijke schuttingen? Neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0488-723124 en via e-mail op info@arendsnatuurlijk.com. Heeft u al een leuke tuinafscheiding voor uw tuin in gedachten? Bestel hem dan eenvoudig via onze webshop!

CHECK-CIRCLE X