Blog

Bamboe schutting op rol kopen

Natuurlijke bamboe schutting op rol

Bent u op zoek naar een mooie natuurlijke schutting voor in uw tuin? Kies dan voor de bamboe schutting op rol van Arends Natuurlijk. Met deze duurzame afscheiding maakt u uw tuin helemaal af. Bamboe schuttingen staan zowel voor u als voor uw buren prettig in de tuin. U kunt bij Arends Natuurlijk diverse soorten bamboe schuttingen vinden. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van onze mooie bamboe schutting op rol.

De vele voordelen van bamboe schuttingen

De bamboe schutting op rol is een superhandige, mooie en natuurlijke oplossing om een fraaie afscheiding tussen de tuin van u en van uw buren en/of de buitenwereld te zetten. Wist u dat bamboe diverse voordelen heeft? Zo heeft de schutting een prachtig rustige en een beetje tropische uitstraling. Daarnaast is deze schutting ook erg duurzaam.

Een duurzaam materiaal

De duurzaamheid van bamboe maakt het een gewilde schutting. Dit natuurproduct is een grassoort die altijd volop terug groeit, er hoeven dus geen planten echt gekapt te worden. Naast dat bamboe makkelijk en snel terug groeit, heeft het een zeer lange levensduur. De bamboe schutting op rol is geschikt voor het Europese klimaat en is slijtvast dankzij zijn compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboe schuttingen van Arends Natuurlijk harder dan menig houtsoort. Kies voor een robuuste schutting met een natuurlijke uitstraling, kies voor bamboe schuttingen.

Milieu op de eerste plaats

Door een bamboe schutting op rol te kopen maakt u een duurzame keuze. Onze bamboestokken worden rechtstreeks uit de natuur gehaald en laten we verder in originele staat. Ze worden dus niet gelakt of gecoat. Dit is dus veel beter voor het milieu dan menig ander houten schuttingen. Als voorbeeld: een boom doet er vele jaren over om tot een behoorlijke omvang te groeien, en eenmaal omgezaagd is de boom definitief weg. Dit is niet zo met onze bamboe stokken. Bamboe groeit namelijk altijd weer terug en kunnen wij eens in de vijf jaar oogsten. De moederplant blijft intact en dat vinden wij belangrijk.

De eigenschappen van bamboe schutting op rol

Bent u benieuwd naar de eigenschappen van onze bamboe schutting op een rol? wij hebben de eigenschappen voor u op een rij gezet, zodat u een goed overzicht heeft:

  • Doorsnede van de bamboestokken: circa 2 cm
  • Bovenkant van de bamboe rol is afgesloten, geen waterinvoer en dus langere levensduur
  • Naturel gelakt
  • Verkrijgbaar in geel en bruin
  • Bamboestokken intern verbonden met dik verzinkt ijzerdraad voor lange levensduur
  • Afmetingen (hxb): 100x180, 150x180, 180x180, 200x180
  • Handgemaakte bamboe rol
Meer weten over bamboe schutting op rol?

Lijkt u een bamboe schutting op rol van Arends Natuurlijk ook mooi voor in uw tuin? Wacht dan niet langer en kijk snel op onze website. Voor meer informatie over onze producten mag u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0488-723124 of stuur ons een bericht via info@arendsnatuurlijk.com.

X