Blog

De voordelen van wilgentakken

Wilgentakken: een natuurlijke toevoeging aan uw tuin

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting? En wilt u het liefst een schutting met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn wilgentakken de oplossing voor u! Door een schutting van wilgentakken te nemen, heeft u een prachtige, puur natuur tuinafscheiding. U kunt de wilgentakken zowel in een tuin als op een balkon gebruiken. Waar u ze ook plaatst, wilgentakken staan overal mooi! En ze hebben flink wat voordelen. Bent u benieuwd naar de voordelen van wilgentakken? En wilt u weten waarom wilgentakken een geschikt materiaal is voor uw nieuwe schutting? Lees dan snel verder, want Arends Natuurlijk vertelt u in dit blog alles over de mooie wilgentak.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Door een schutting van wilgentakken te nemen, kiest u voor een duurzame en milieuvriendelijke tuinafscheiding. Door het lange droogproces dat de wilgentakken ondergaan, worden de wilgentakken harder en daarmee ook duurzamer. Wilgentakken gaan gemiddeld zo'n 15 jaar mee. U kunt dus lang genieten van uw prachtige natuurlijke nieuwe schutting!

Privacy

Zit u 's zomers graag in de tuin? Lekker een boek lezen of een serie kijken? Dan is het ontzettend vervelend wanneer mensen uw tuin in kunnen kijken. U zult zich dan minder op uw gemak voelen en dat gaat ten koste van het heerlijke ontspannen moment in uw eigen tuin. Met een schutting van wilgentakken heeft u geen last van dit probleem. Want de wilgentakken zijn zo strak tegen elkaar gebonden, dat de schutting u veel privacy geeft. Door de wilgentakken te laten begroeien door klimplanten creëert u nog meer privacy. Hierdoor drogen de wilgentakken ook nog eens wat minder snel uit, waardoor u nog langer van uw schutting kunt genieten. En het ziet er natuurlijk hartstikke fraai uit!

Verschillende afmetingen mogelijk

Geen enkele tuin is hetzelfde. Daarom heeft de ene tuin een grotere tuinafscheiding nodig dan de andere. Gelukkig zijn matten van wilgentakken in verschillende afmetingen te verkrijgen. Zo kunt u bij ons terecht voor wilgenmatten van 180x200, 200x200, 180x300 of 200x300 cm. Met deze wilgenmatten kunt u ongetwijfeld een geschikte schutting voor uw tuin realiseren!

Wilgentakken kopen

Wilt u graag wilgentakken kopen voor uw tuinafscheiding? Voor de beste kwaliteit wilgentakken gaat u naar Arends Natuurlijk! Wij zijn dé specialist in en leverancier van wilgentakken in de vorm van wilgenmatten voor uw schutting of balkonafscheiding. U kunt wilgentakken online via onze website bestellen, maar ook langskomen in onze showroom. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel naar 0488-723124 of stuur ons een mail via info@arendsnatuurlijk.com.

X