Blog

Handige accessoires voor in uw tuin

Geef uw tuin net dat beetje extra’s 

Elke tuin heeft aankleding nodig. Bij Arends Natuurlijk bieden wij diverse handige accessoires aan om uw tuin net dat beetje extra te geven. Heeft u bijvoorbeeld net een bamboeschutting door ons laten plaatsen? Wellicht kunt u dan ook andere leuke producten bij ons vinden om uw tuin mee aan te kleden. In dit blog lichten wij een paar van de handigste accessoires voor in uw tuin uit.

Bamboe schutting in uw tuin

Een bamboe schutting in de tuin vrolijkt uw tuin op. Zeker wanneer u last heeft van een grote open vlakte of inkijk van de buren. Door een bamboe schutting te laten plaatsen door Arends Natuurlijk zorgt u niet alleen voor meer comfort, maar heeft u ook meer kijkplezier. Een bamboe schutting oogt natuurlijk en warm, zeker wanneer u de bamboe vergelijkt met een stenen muur. Door een natuurlijk element in uw tuin te plaatsen, vrolijkt u de tuin op. Plaats hier leuke planten bij en uw tuin is helemaal af.

  • Voordelen van een bamboe schutting
Een bamboe schutting staat mooi in uw tuin, maar met welke voordelen heeft u nog meer te maken? Arends Natuurlijk heeft voor u een overzicht van de voordelen gemaakt:
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Bamboestokken onderling verbonden met bamboestokken
  • Zeer stabiele schutting
  • Extra dikke bamboe met diameter van 40-45 mm
  • Oogt natuurlijk en geeft warme sfeer aan de tuin
Bescherm uw bomen met boomband

Door een boomband aan te schaffen kunt u jonge bomen beschermen tegen harde weersomstandigheden. De boombanden lijken veel op een autogordel en beschermen uw jonge bomen tegen harde wind en regen. Daarnaast zorgt de boomband er ook voor dat de boom recht groeit. Dit is vooral handig in plaatsen waar de wind van een kant waait.

IJzerwaren voor in de tuin

Met diverse ijzerwaren, zoals een gaasmat, ondersteunt u de planten, struiken en bomen in uw tuin. Via een gaasmat creëert u een natuurlijk scheiding. U kunt op de gaasmat onder andere rietmatten, wilgentenenmatten of heidematten bevestigen. Ook hebben we geplastificeerde ijzerdraden om objecten te bevestigen.

Kom gerust langs bij Arends Natuurlijk

Bezoek de winkel van Arends Natuurlijk en ontdek onze diverse accessoires. Deze accessoires zorgen ervoor dat uw tuin er net wat mooier uit ziet. Ook helpen de accessoires u bij het bevestigen van bepaalde producten. Door de producten kant en klaar te kopen hoeft u niets zelf te knutselen. Dat is makkelijk én handig. Voor de mooiste decoratieve tuinafscheiding en accessoires kunt u bij Arends Natuurlijk terecht. Kom gerust eens langs in onze winkel of bestel eenvoudig online.

X