Blog

Natuurlijk tuin met Bamboestokken

Bamboestokken kopen bij Arendsnatuurlijk

Heeft u net een nieuw huis met een tuin gekocht? Of wilt u uw huidige tuin een make-over geven met een mooie, warme en vooral natuurlijke uitstraling? Dan zijn er natuurlijk verschillende manieren waarop u dat kunt doen. Denk maar aan het aanleggen van een vijver, een flink grasveld en prachtige bloemen, planten en bomen. Wilt u uw tuin nét dat extraatje geven? Dan bieden bamboestokken een paar verrassende extraatjes. Arends Natuurlijk vertelt u er hier graag meer over.

Losse bamboestokken

Bamboestokken kunnen los al een mooie toevoeging aan uw tuin zijn. Zo kunt u zelf de diktes bepalen. Dikke bamboestokken kunt u bijvoorbeeld uithollen of laten uithollen om er één of meerdere planthouders in te maken. Zo heeft u meteen een mooie en natuurlijke plek om uw planten en bloemen in kwijt te kunnen. Door diverse bamboestokken naast elkaar te plaatsen tegen een muur heeft u een mooie gelegenheid om buiten lampjes of andere decoratie op te hangen en uw muren te versieren.

Bamboestokken als schuttingpalen

De bekendste toepassing voor bamboestokken is toch wel om ze als schutting te gebruiken. Met bamboestokken maakt u eenvoudig een prachtige, natuurlijke én duurzame schutting of afzetten voor uw tuin. Niet alleen bent u met een schutting van bamboestokken milieuvriendelijk bezig, ze zijn ook nog eens erg onderhoudsarm. U zult hooguit na verloop van tijd een bamboe coating moeten toebrengen om de schutting weer op kleur te brengen.

Bamboematten

Met bamboematten van Arendsnatuurlijk maakt u ook gewoon prachtige natuurlijk schuttingen en tuinafscheidingen. Omdat bamboematten zijn gemaakt van dunne bamboestokken, ogen ze wat dunner en subtieler. Ideaal als dat uw smaak is. Tot slot gebruikt u bamboematten ook eenvoudig als wand- of plafonddecoratie. Kortom: met bamboestokken kunt u alle mogelijke kanten op.

Bamboestokken kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u meer weten over bamboestokken of hoe u ze nog meer toe kunt passen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-723124 of stuur ons een mail via info@arendsnatuurlijk.com. Wilt u onze bamboestokken in het echt bewonderen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Lienden, of u kunt ze eenvoudig bestellen via de webshop.

X