Blog

Natuurlijke tuinafscheiding met een bamboe schutting

De bamboe schutting van Arends Natuurlijk

Heeft u een open plek in de tuin en lijkt het u een goed idee om hier een mooie schutting te plaatsen? Kies dan voor een bamboe schutting! De bamboe schutting zorgt ervoor dat er een mooie afscheiding tussen uw tuin en die van uw buren en/of buitenwereld wordt gezet. In dit blog vertelt Arends Natuurlijk u waarom de bamboe schutting een echte aanwinst voor uw tuin is.

Voordelen van de bamboe schutting

Een bamboe schutting is een mooie, natuurlijke en slijtvaste oplossing om als afscheiding neer te zetten. Deze schutting is niet alleen handig als afscheiding, maar is ook nog eens ideaal om op uw terras te zetten. Zo creëert u een eigen hoekje. Bamboe is een bekend product, het is een grassoort die zeer snel groeit die wij uit China importeren. Bamboe heeft door zijn samenstelling een zeer lange levensduur. Onze schuttingen zijn slijtvast en hebben een compacte vezelstructuur. Dit maakt onze bamboe harder dan andere houtsoorten. Met deze schutting brengt u voor een lange periode een mooie sfeer in uw tuin.

Duurzame bamboe in uw tuin

Wanneer u voor bamboe kiest, kiest u ook voor duurzaamheid. Wij lakken onze bamboe niet, deze wordt rechtstreeks uit de natuur gehaald. Dit levert een grote milieuwinst op. Wanneer de bamboe wordt gekapt, blijft de moederplant intact. Eens in de vijf maanden oogsten wij de planten. De nieuwe scheuten die vervolgens weer opkomen groeien even groot als de vorige. Zo blijft de natuur mooi in stand en bent u milieubewust bezig.

De eigenschappen van een bamboe schutting

Dat bamboe natuurlijk oogt en een zeer milieubewuste keuze is, heeft u net gelezen. Graag vertelt Arends Natuurlijk u ook over de andere fijne eigenschappen van deze schutting;

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Verkrijgbaar in geel of bruin-zwart
  • Zeer stabiel
  • Gesloten of open modellen
  • Handgemaakt bamboe tuinscherm
  • Extra dikke bamboe
  • Mooie afmeting: 180 x 180 cm
Het onderhoud van de bamboe schutting

Wanneer u onze bamboe schuttingen aanschaft, kan er door de zon een kleine verkleuring optreden. De schutting zal in de eerste paar maanden een groene tint hebben. Naarmate de tijd vordert zal dit langzaam verkleuren naar de bekende bamboe kleur. Deze verkleuring komt de natuurlijke uitstraling alleen maar ten goede. Onze bamboe producten hebben verder geen onderhoud nodig. Wilt u toch iets voor uw bamboe schutting doen? Dan kunt u na een paar jaar met verzorgingsolie de kleur van de bamboe schutting weer donkerder maken en de glans terugbrengen.

Meer weten over bamboe schutting van Arends Natuurlijk?

Voor meer informatie over de bamboe schutting, waar u ze het beste kunt plaatsen, aanschaf en onderhoud kunt u altijd contact met Arends Natuurlijk opnemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0488-723124. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@arendsnatuurlijk.com. Wij helpen u graag verder.

X