Blog

Waarom kastanje palen voor de tuin kopen?

Tuin verfraaien door kastanje palen te kopen

Wilt u uw tuin verfraaien? Arends Natuurlijk weet hoe u dat het beste kunt doen! Namelijk door kastanje palen te kopen. Kastanje palen zijn stoer, robuust en functioneel. Bent u benieuwd naar de redenen om kastanje palen te kopen voor in uw tuin? En wat u met palen van kastanjehout kunt? Lees dan snel verder. Wij vertellen u meer over de voordelen en mogelijkheden.

Geschikt als omheining

Kastanje palen zijn zeer geschikt om omheiningen van te maken, zoals een schutting waarmee u privacy creëert in uw tuin. Maar ook als u een complete carport of pergola wilt bouwen, kunt u hier kastanje palen voor gebruiken. Kastanjehout is vochtbestendig en heeft geen onderhoud nodig. U kunt het hout dus onbehandeld gebruiken om er een schutting van te maken. Dat maakt kastanjehout het perfecte materiaal.

Duurzaam

Kastanje palen zijn zeer gewild. Niet alleen omdat ze sterk zijn, maar ook omdat ze duurzaam zijn. Kastanjehout is namelijk een natuurproduct. Er zit veel looizuur in het hout. Dit zorgt ervoor dat kastanjehout goed tegen vocht kan en er geen onderhoud nodig is. Ook gaan kastanje palen erg lang mee. Bij een dikte van 10 tot 12 cm is de levensduur gemiddeld 15 jaar. Over het algemeen geldt: hoe dikker de diameter, hoe duurzamer het kastanjehout. Dus wilt u lang van uw schutting, carport of pergola genieten? Dan raden wij het u zeker aan om te kiezen voor kastanjehouten palen.

De vele toepassingen van kastanje palen

Kastanje palen zijn toe te passen door zowel particulieren als bedrijven. Ze worden vaak gebruikt bij:

  • Natuurspeeltuinen
  • Dierentuinen
  • Recreatieparken

Maar ook als:

  • Beschoeiingspalen
  • Boompalen
  • Afscheidingspalen
Kastanje palen kopen bij Arends Natuurlijk

Bij Arends Natuurlijk vindt u uitsluitend de beste kwaliteit natuurproducten. Als u kastanje palen bij ons komt kopen, zullen wij u helpen met deskundig advies en persoonlijke service. Daarnaast bieden wij u scherpe prijzen. We zijn niet voor niets één van de meest toonaangevende leveranciers van kastanje palen.

Meer weten over palen van kastanjehout?

Wilt u kastanje palen kopen? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Wilt u meer weten over palen van kastanjehout? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-723124 of door ons een mail te sturen via info@arendsnatuurlijk.com. U kunt ook langskomen in onze showroom in Lienden. We helpen u graag geschikte kastanjehouten palen te vinden.

X