Blog

Welke afrasteringspalen zijn er te koop?

Welke soort afrasteringspaal kopen?

Heeft u net een eigen huis of een stuk grond gekocht? Dan wilt u uw huis en uw terrein natuurlijk op de juiste en gewenste manier omheinen. Dat kan op veel verschillende manieren. Eén van de meest populaire manieren is door middel van een schutting of een andersoortig hekwerk. Om een omheining te kunnen maken, zijn afrasteringspalen essentieel. Houdt u van een natuurlijke omheining? Dan zijn natuurlijke afrasteringspalen onmisbaar. Arends Natuurlijk vertelt u hier graag meer over diverse soorten afrasteringspalen en welke u het beste kunt kopen.

Kastanje palen

Als het aankomt op een afrasteringspaal kopen zijn kastanje palen erg populair. Kastanje afrasteringspalen zijn erg duurzaam en sterk. Daarnaast hebben ze een stoere uitstraling. Omdat ze van nature erg veel looizuur bevatten, kunnen ze erg goed tegen vocht. U zet ze dan ook gerust onbehandeld in de grond en veel onderhoud zullen ze ook zeker niet nodig hebben. Dit maakt ze zeer geschikt voor een schutting.

Hardhouten palen

Hardhouten palen zijn eveneens een populaire soort voor afrasteringen en hekwerken. Doordat ze vaak erg strak en vierkant zijn afgewerkt, komen ze goed tot hun recht in een moderne tuin of op een strak bedrijventerrein. U kunt hierbij kiezen tussen fijnbezaagde hardhouten tuinpalen en glad geschaafde hardhouten tuinpalen. Als u gaat voor een schutting met losse planken waarbij u de palen amper ziet, zijn fijnbezaagde afrasteringspalen ideaal. Wilt u een luxe paal die echt in het oog springt? Ga dan voor een glad geschaafde paal.

Robinia palen

Robinia palen zijn uitstekend geschikt voor bomen, buitenconstructies, dierenrennen en voor mosselkweek. U gebruikt ze ook uitstekend als afrasteringspalen. Door robinia palen als afrasteringspalen te gebruiken geeft u uw tuin of uw terrein een excentriek en rustiek karakter. Robinia palen zijn van hoge kwaliteit en ze zijn erg duurzaam als u ze op de juiste manier plaatst.

Meer over de juiste afrasteringspaal kopen

Wilt u meer weten over de juiste afrasteringspaal kopen? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Wilt u ons aanbod aan diverse afrasteringspalen met eigen ogen komen bewonderen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! U bent van harte welkom om ons aanbod aan afrasteringspalen te bekijken in onze showroom in Kesteren. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen.

X