Robinia palen kopen 

Bent u op zoek naar Robinia palen voor in uw tuin? Dan bent u bij Arends Natuurlijk aan het juiste adres. Wij verkopen mooie Robinia palen . Deze palen zorgen ervoor dat uw tuin een excentrieke uitstraling krijgt. Bij Arends Natuurlijk vindt u alleen het beste kwaliteit  in verschillende afmetingen. U bestelt ze gewoon in onze webshop of kom een keer bij ons langs om ze met eigen ogen te bekijken.

Hoeveelheid Robinia palen en windrichting

Heeft u voor de mooie Robinia palen bij Arends Natuurlijk gekozen? Dan is het belangrijk dat u de palen op de juiste manier in de grond zet. Na het kopen van palen moet u erop letten dat ze aan de kant van de meest heersende windrichting staan, dit is meestal zuidwest. Wanneer u voor twee palen kiest, dan moeten de palen aan weerszijde van de boom loodrecht op de windrichting worden geplaatst. Heeft u boom last van zeer veel wind? Dan kunt u ook 3 palen overwegen die u neerzet in driehoeksverband rondom de boom, de windrichting is dan van minder belang.

1, 2 of 3 Robinia palen ?

Weet u al voor hoeveel palen u nodig heeft? U kunt het beste voor 2 Robinia palen kiezen in gebieden met veel wind en bij bomen die meer dan 4 meter hoog zijn. Let bij het plaatsen er goed op dat u niet te dicht bij de wortels gaat graven, zodat u beschadigingen aan de wortels kunt voorkomen. Staat uw boom in een open plek met zeer veel wind? U kunt dan overwegen om voor drie palen te gaan. U bevestigt de palen aan de bomen via rekbare boombanden.

Een derde lengte van de boom

Afhankelijk van het type boom en de hoogte hiervan, kiest u de lengte van de paal uit. Als regel kunt u aanhouden dat de paal ongeveer een derde van de totale hoogte van de boom lang moet zijn om genoeg weerstand te kunnen bieden. Op deze manier kunt u optimale ondersteuning verwachten. Zorg er natuurlijk wel voor dat u de palen van Arends Natuurlijk stevig genoeg in de grond zet, zodat deze niet omvalt bij storm of veel wind.

Laat Robinia palen 3 tot 4 jaar staan

Zodra de Robinia palen geplaatst zijn, dan moet u gemiddeld 3 tot 4 jaar wachten voordat u de palen weer kunt verwijderen. Tijdens deze jaren heeft de boom ruim genoeg tijd gehad om voldoende verankerd te zijn met de eigen stabilisatie wortels.

Bestel Robinia palen online of kom langs

Wilt u graag palen kopen? Dat kan eenvoudig door ze online te bestellen in onze webshop. Wilt u ze liever eerst met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs op onze vestiging. Voor particulieren zijn wij van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-12.00 en 13.00-17.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bezoeken tussen 9.00-12.00. Voor een afspraak op een andere tijdstip belt u 06 – 41 176 171. Voor andere vragen kunt u ons bellen, maar ook mailen op info@arendsnatuurlijk.com.

CHECK-CIRCLE X