Tuinafscheiding idee

Uitstekende tuinafscheiding ideeën

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Tuinafscheiding ideeën van Arends Natuurlijk

Voor wie graag in alle rust in zijn of haar tuin vertoeft, is privacy natuurlijk het grootste goed. Niemand wil in principe ongemerkt bespied worden, terwijl u denkt in alle rust te kunnen genieten van familie, vrienden, een kopje koffie, een drankje, een krantje lezen en meer. Daarvoor is een goede privacybeschermende tuinafscheiding natuurlijk onmisbaar. En als u dan toch van het buitenleven geniet, dan is een natuurlijke, of natuurlijk ogende, tuinafscheiding ideaal. U zit niet voor niets graag lekker buiten, toch? Daarom geven we u op deze pagina een aantal leuke tuinafscheiding ideeën, die u kunt waarmaken in de showroom of de webshop van Arends Natuurlijk.

Onze tuinafscheiding ideeën

Over smaak valt altijd te twisten. Daarom is elke tip voor een mooie tuinafscheiding ook echt slechts een idee. Eén waaraan u kunt denken als u wilt genieten en profiteren van een tuinafscheiding, die zowel zijn werk doet in het kader van uw privacy en die er ook gewoon mooi uitziet.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Tuinafscheiding idee 1: heidematten

Met heidematten creëert u eenvoudig een tuinafscheiding die volstrekte rust uitstraalt en waarmee u uw privacy bewaakt. Om een tuin rustig en tegelijkertijd sfeervol en levendig te laten zijn, is een heidematten tuinafscheiding min of meer onontbeerlijk. Met een heidematten natuurlijke tuinafscheiding, tovert u uw tuin om tot een klein privéparadijs.

Tuinafscheiding idee 2: bamboe

Ook met bamboe maakt u in een handomdraai een mooie natuurlijk tuinafscheiding. Ook maakt u hiermee gemakkelijk een sfeervolle afscheiding tussen bijvoorbeeld twee terrassen. Bamboe is een grassoort die zeer snel teruggroeit, dat maakt hem zeer duurzaam. Bamboe heeft verder een zeer lange levensduur en een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken harder en sterker dan vele houtsoorten. Hierdoor is dit ook één van onze meeste gevolgde tuinafscheiding ideeën.

Tuinafscheiding idee 3: rietmatten

Ons derde tuinafscheiding idee is het het gebruik van rietmatten. U kunt rietmatten makkelijk bevestigen en op maat maken voor een natuurlijke tuinafscheiding, of een zichtdicht balkonscherm. Elke rietmat is uniek en heeft zijn eigen bijzondere, natuurlijke uitstraling. U kunt rietmatten ook gebruiken als natuurlijke beschutting voor buitenplanten tegen de vrieskou.

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Wilgenscherm of boomschorsmatten als tuinafscheiding

Nummer 4 en 5 van onze tuinafscheiding ideeën hebben we samengevoegd. Dat zijn de wilgenschermen en de boomschorsmatten. Met een wilgenscherm tuinafscheiding zet u ook gegarandeerd iets moois neer. Een schutting, gemaakt van wilgentenen schermen, past perfect in een groene of bosachtige tuin. Of wat dacht u van boomschorsmatten die zeker 90% zichtdicht zijn. Perfect dus voor het bieden van privacy. Bovendien zijn boomschorsmatten eenvoudig te plaatsen. Dat is een kwestie van uitrollen en vastmaken. Dit kan bijvoorbeeld aan een bestaand hekwerk, muur of schutting.

Meer tuinafscheiding ideeën?

Wilt u meer tuinafscheiding ideeën van ons ontvangen? Of wilt u meer weten over het plaatsen van natuurlijke schuttingen of onze andere natuurlijke producten? Neem dan contact met ons op via 0488 – 72 31 24 of mail naar info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.