Hoge kwaliteit tuinschuttingen

Natuurlijke materialen voor een fraaie tuinschutting

Houdt u van lekker buiten zijn en geniet u ervan lekker veel tijd door te brengen in uw tuin? Dan geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan een fraaie tuinschutting van natuurlijke materialen in plaats van een kille, zakelijke betonnen tuinafscheiding die in veel nieuwbouwwijken te vinden zijn. Door het plaatsen van een natuurlijke tuinschutting of omheining, geeft u uw tuin een mooie natuurlijke en duurzame uitstraling. Zo maakt u uw tuin tot een heerlijke plek om tot rust te komen. Wij hebben voor u een aantal natuurlijke materialen in ons assortiment waarmee u een mooie natuurlijke schutting kunt maken. Daar leest u hieronder meer over. Een natuurlijke tuinschutting kopen kan uiteraard bij Arends Natuurlijk!

Heidematten voor uw tuinschutting

Met heidematten maakt u eenvoudig een fraaie tuinschutting die veel rust uitstraalt, vooral omdat u hiermee uw privacy bewaakt. Om uw tuin rustig, sfeervol en levendig te laten zijn, is een goede tuinschutting onontbeerlijk. Met heidematten is dat geen enkel probleem. Heidematten voor uw tuinschutting kopen doet u uiteraard bij Arends Natuurlijk.

Bamboe schutting

U kunt ook bamboe voor uw tuinschutting kopen om uw tuin een natuurlijke uitstraling te geven. Ook kunt u de bamboe tuinschutting heel goed gebruiken als sfeervolle afscheiding tussen bijvoorbeeld twee terrassen of de tuin van de buren. Bamboe heeft een zeer lange levensduur en een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken harder, sterker en duurzamer dan vele andere houtsoorten.

Wilgenscherm of boomschorsmatten schutting

Als u een natuurlijke tuinschutting wilt kopen, kunt u ook wilgenschermen overwegen. Een schutting, gemaakt van wilgentenen schermen, past perfect in een groene, bosachtige tuin. Boomschorsmatten zijn daar ook zeer geschikt voor. Deze zijn zeker 90% zichtdicht voor de nodige privacy. En ze zijn niet moeilijk om te plaatsen. Dat is een kwestie van uitrollen en vastmaken. U bevestigt ze bijvoorbeeld aan een bestaand hekwerk, muur of schutting.

Rietmatten

Voor een sfeervolle en natuurlijk ogende schutting kunt u ook rietmatten kopen. Rietmatten zijn eenvoudig te bevestigen en op maat maken voor een tuinschutting of een balkonscherm zonder doorkijk. Elke rietmat is uniek met een eigen natuurlijke uitstraling. Rietmatten zijn ook geschikt om er klimplanten in te laten groeien én als natuurlijke beschutting voor buitenplanten tegen de vrieskou.

Tuinschutting kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u ook een mooie tuinschutting kopen? Dat kan uiteraard bij Arends Natuurlijk. Ook online! Wilt u meer weten over het plaatsen van een schutting, of heeft u vragen over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via 0488 – 72 31 24 of mail naar info@arendsnatuurlijk.com.

Wilgenschuttingen

Bamboeschuttingen

X