Balkonscherm bamboe

Hoge kwaliteit bamboe schermen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Bamboe voor de meest natuurlijke balkonschermen

Als u meer privacy op uw balkon wil op de meeste natuurlijke manier, dan adviseren wij u te kiezen voor een balkonscherm van bamboe. Met de mooie en duurzame bamboematten die u bij ons kunt kopen, maakt u eenvoudig een bamboe balkonscherm. Bij Arends Natuurlijk vindt u bamboematten in verschillende kleuren en afmetingen. Wij hebben bamboematten gemaakt van hele bamboestokken in geel en bruin/zwart en bamboematten met gespleten bamboestokken. Wij importeren en verkopen al ruim 20 jaar bamboe tuinschermen, bamboe matten, bamboe schuttingen en bamboe balkonschermen. U koopt ze eenvoudig online of in onze showroom in Kesteren.

Voordelen van bamboe

Een balkonscherm van bamboe is zeer populair. Bamboe oogt zeer fraai en natuurlijk en is ook zeer duurzaam. Bamboe is een alom bekend natuurproduct. Het is een grassoort uit China die na het oogsten weer volop teruggroeit. Deze Chinese bamboesoort is zeer goed bestand tegen het wispelturige Europese klimaat en heeft een zeer lange levensduur. Onze matten voor een balkonscherm van bamboe zijn slijtvast en hebben een compacte vezelstructuur. Dat maakt de balkonscherm bamboe matten harder dan de gemiddelde ‘gewone’ houtsoort.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Uitstekende kwaliteit bamboematten

Balkonscherm bamboe matten die u bij ons kunt kopen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wilt u ze bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Kesteren. Laat u ook overtuigen door de geweldige kwaliteit van al onze bamboe producten en vooral ook de handige bamboematten voor het maken van een sublieme bamboe schutting.

Milieuvriendelijke bamboematten

De bamboe voor een bamboe balkonscherm is duurzaam! Het materiaal komt rechtstreeks uit de natuur en laten wij in originele staat. Ten opzichte van het gebruik van hout is het milieu hier de grote winnaar. Een boom heeft vele jaren nodig om uit te groeien tot een bruikbaar product. En eenmaal gekapt, is de boom definitief weg. Bamboe groeit zeer snel weer terug en kunnen we zeker elke 5 jaar oogsten. De moederplant blijft intact en de scheuten daarvan komen jaarlijks weer op en worden even dik als de oude.

Eigenschappen van een balkonscherm bamboe

 • Handgemaakte bamboe rol
 • Afmeting (hxb): 100×180, 150×180, 180×180, 200x180cm
 • Bamboestokken intern verbonden met dik verzinkt ijzerdraad voor lange levensduur
 • Verkrijgbaar in geel en bruin/zwart
 • Naturel gelakt
 • Bovenkant van de bamboe rol is afgesloten, geen water invoer en dus langere levensduur
 • Doorsnede van de bamboestokken is plusminus 2 cm
Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Onderhoud balkonscherm bamboe

Bamboe verkleurt enigszins door de zon. De oorspronkelijk groene kleur verdwijnt tijdens het droogproces van de bamboe. Zodra uw bamboe balkonscherm is geplaatst, wordt het nog een tint lichter. Maar zo krijgt de bamboe een meer natuurlijke uitstraling. Verder heeft de bamboe van een balkonscherm geen onderhoud nodig. Het behoudt altijd zijn stevigheid. U kunt wel kiezen om de bamboe zelf te bewerken met bamboe verzorgingsolie. Dat geeft bamboe glans en maakt het wat donkerder. Over het onderhoud van bamboe adviseren wij u graag.

Meer weten over balkonscherm van bamboe

Wilt u een balkonscherm van bamboe maken? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.