Riet

Rietmatten en platen  zijn de natuurlijke afscheidingen voor elke tuin, balkon of terras. Riet staat bekend om zijn natuurlijke en rustgevende uitstraling, precies wat je wilt in je tuin, dat krijg je met de  rietmatten en platen van Arends Natuurlijk. Gemaakt van a-kwaliteit riet, stralen deze matten en platen een oase aan rust uit en zorgen ze voor een vleugje natuurlijke schoonheid. Rietmatten en platen zijn eenvoudig te bevestigen, bijvoorbeeld tussen palen of tegen een al bestaande schutting

Rieten schutting

Riet platen

Riet kopen 

Wilt u riet kopen? Arends Natuurlijk biedt u zowel rietmatten als rietplaten. Met deze natuurlijke en unieke natuurproducten creëert u in een oogwenk een natuurlijke tuin. Ook op uw balkon staat riet prachtig. Riet biedt bovendien vele praktische toepassingen. Bent u ook benieuwd naar de redenen om riet te kopen? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen en mogelijke toepassingen van riet. 

5 manieren voor de toepassing van riet

Riet kunt u bijvoorbeeld kopen als rietmatten of rietplaten. Er zijn veel manieren om riet te gebruiken. Zo wordt riet vaak gebruikt voor: Afschermen van de tuin Creëren privacy op het balkon Rieten plafond van een overkapping Dakbedekking van een pergola Verbergen van oude schutting of muur Rietmatten Rietmatten zijn een ideaal natuurproduct en u kunt ze gebruiken voor verschillende doelen. Doordat de rietmatten makkelijk te bevestigen en op maat te maken zijn, plaatst u ze in een handomdraai op de manier die u wilt, bij voorkeur een paar centimeter boven de grond. Bijvoorbeeld als natuurlijke schutting, zichtdicht balkonscherm of sfeervol rieten plafond van uw pergola. Elke rietmat is uniek en heeft een zijn eigen bijzondere, natuurlijke uitstraling. Rietmatten zijn uiterst geschikt om klimplanten in te laten groeien én om buitenplanten te beschermen tegen vorst. Kiest u ervoor dikke rietmatten te kopen, dan kiest u voor een onderhoudsvrij en vorstbestendig natuurproduct van riet. 

Rietplaat 

Dikke rietplaten zijn onderhoudsvrij en vorstbestendig. Een prachtig natuurproduct voor uw tuin of balkon. Elke rietplaat is uniek en heeft zijn eigen, prachtige uitstraling. Wanneer u uw rietplaten een aantal centimeter boven de grond plaatst, gaan ze ongeveer 5 jaar mee. Rietplaten gaan nog langer mee wanneer u er klimplanten in laat groeien. Nog een voordeel: u creëert een groene tuin met privacy en beschutting. Daarom is riet een praktische oplossing voor nieuwbouwhuizen. De tuinen van deze huizen worden standaard omheind met een gaashekwerk of betongaas. Daar wilt u liever niet op uitkijken. Met riet verbergt u het gaas gelijk, is uw tuin een stuk beschutter en ziet er een stuk natuurlijker uit. Het riet is eenvoudig te bevestigen en op maat te maken. U heeft er dus direct plezier van en bovendien is het betaalbaar. Kiest u ervoor om riet te kopen, dan heeft u snel en voordelig resultaat. 

Riet kopen bij Arends Natuurlijk

Bent u ook overtuigd van de voordelen en de vele toepassingen van riet en wilt u riet kopen? Neem dan contact op met Arends Natuurlijk. Ook met uw vragen over riet kunt u bij ons terecht. U belt naar 0488 - 72 31 24 of stuurt een e-mail via info@arendsnatuurlijk.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Lienden.
CHECK-CIRCLE X