Bamboe platen

Hoge kwaliteit bamboe platen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Ruim assortiment bamboe platen bij Arends Natuurlijk

Heeft u bamboe platen nodig om ze in u woning te verwerken? U kunt uw bamboe platen kopen bij Arends Natuurlijk. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment bamboe platen die u voor de meest uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken. Onze bamboeplaten zijn, net als hardhout, op alle denkbare manieren te bewerken en toe te passen. Kortom: profiteer van de bijzondere uitstraling van bamboeplaten en maak er uw eigen unieke projecten van. Bamboe platen zijn duurzaam en verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en afmetingen. Voor alles wat u met bamboeplaten wilt maken, is er een passende oplossing. Kom de bijzondere kwaliteit van bamboe platen bekijken in onze showroom of bestel ze direct in onze webshop.

Wat maakt bamboe platen aantrekkelijk voor gebruik?

Bamboe platen zijn zeer aantrekkelijk voor de meeste uiteenlopende toepassingen. Ze zijn namelijk maatvast en trekken gegarandeerd niet krom. De bamboeplaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, te weten: naturel, caramel en donker caramel. Bovendien hebben we voor u een keuze uit meerdere diktes, afmetingen en persingen. Zo weet u zeker dat alles wat u ermee doet uniek wordt.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Bamboe platen oliën of beitsen

Gebruik ook onze speciale olie of beits om de bamboe platen optimaal te beschermen en hoogwaardig af te werken. Alle platen uit ons assortiment worden onbehandeld geleverd.

Voordelen van bamboe platen

We hebben de voordelen van bamboe platen voor u op een rijtje gezet. Bamboe platen zijn:

  • duurzaam: het materiaal is puur natuur, hernieuwbaar, want groeit relatief gezien snel en is volstrekt uniek in schoonheid. Bamboe is één van de meest onderschatte grondstoffen.
  • sterk: bamboe is oersterk. Dat heeft te maken met het harde oppervlak en de parallelle vezelbundels van de bamboestengels die zeer dicht bij elkaar liggen.
  • elastisch: het materiaal is zo flexibel dat het bij buigen steeds weer terugkeert in de beginpositie en niet zal vervormen.
  • veelzijdig: door de hoge stabiliteit van het materiaal gaat bamboe heel erg lang mee. Daarom wordt bamboe in toenemende mate gebruikt wordt in de openbare ruimte, in de bouw als vlonder/terrasdelen of als schutting.

Mogelijkheden van bamboe platen

Met bamboe platen zijn de mogelijkheden haast eindeloos. U kunt er bijvoorbeeld een unieke tafel van maken. Als u ze gebruikt als tafelblad, valt het direct op dat u een unieke en bijzondere tafel in huis heeft staan. Maar bamboe platen kunnen ook worden gebruikt als vloermateriaal. Bamboe vloeren zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en hebben een warme uitstraling. En wat dacht u van het maken van werkbladen, aanrechtbladen en traptreden van bamboe platen?

Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Meer weten over bamboe platen?

Wilt u meer weten over de kwaliteit en mogelijke toepassingen van bamboe platen? Kom kijken in onze Arends Natuurlijk showroom in Kesteren. Uiteraard kunt u voor informatie en advies ook bellen met 0488 72 31 24, of mail naar info@arendsnatuurlijk.nl.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.