Blog

Een optimaal groene tuin met bamboestokken

Of u nu net een nieuwe woning met een mooie tuin heeft gekocht, of wanneer u uw huidige tuin een make-over wil geven. Als er iets populair is op het moment dan is het wel de tuin zo groen en milieuvriendelijk mogelijk maken. Dit kan op diverse manieren. Denk hierbij aan het aanleggen van een vijver of wat gras of het planten van bloemen, planten en zelfs bomen en struiken. Wilt u uw tuin hierbij iets extra bijzonders geven? Dan zijn bamboestokken iets voor uw. Arends Natuurlijk vertelt er hier meer over. 

Losse bamboestokken

Enkele losse bamboestokken zijn vaak al een prachtige toevoeging aan elke tuin. U kunt zelf de diktes van de bamboestokken bepalen. Dikke bamboestokken kunt u bijvoorbeeld laten uithollen om er plantenhouders van te maken. U heeft dan meteen een mooie en natuurlijke plek om planten en bloemen mooi te presenteren. Plaats verschillende bamboestokken naast elkaar en u heeft ook een mooie plek om lampjes op te hangen en zo uw tuin te decoreren.

Bamboestokken als schuttingpalen

Bamboestokken zijn misschien wel het bekendst als schuttingen. Met bamboestokken maakt u dan ook makkelijk een mooie, groene en duurzame schutting voor uw tuin of uw terrein. U bent dan niet alleen duurzaam bezig, deze schuttingen vragen ook nog eens bijzonder weinig onderhoud. Het enige wat u hoeft te doen is tijd na tijd een bamboe coating toebrengen om de schutting weer wat kleur te geven.

Bamboematten

Tot slot kunt u ook gaan voor extra dunne bamboestokken in de vorm van een bamboemat. Door middel van bamboematten maakt u ook mooie en groene schuttingen en afscheidingen voor uw tuin of trein. Omdat bamboematten zijn vervaardigd van dunne bamboestokken, zijn we wat dunner en ogen ze subtieler. Ideaal als u uw tuin een subtiele toon wil meegeven. U kunt uw bamboematten ook mooi als wand- of plafonddecoratie gebruiken. Kortom: met bamboestokken heeft u meer dan genoeg mogelijkheden.

Bamboestokken kopen bij Arends Natuurlijk

Wilt u meer weten over bamboestokken of op welke manieren u ze allemaal kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-723124 of stuur ons een mail via info@arendsnatuurlijk.com. Wilt u onze bamboestokken in het echt komen bekijken? Kom dan gewoon eens langs in onze showroom in Lienden. U kunt uw bamboestokken ook via onze webshop bestellen.

CHECK-CIRCLE X