Blog

Voordelen van een natuurlijke tuin creëren met wilgentakken

Een natuurlijke tuin creëren met wilgentakken

Droomt u van een prachtige natuurlijke tuin? Een tuin met inheemse planten, heesters en bomen die al uw zintuigen op scherp zet en insecten, vogels en andere dieren aantrekt? Een natuurlijke tuin is heel gemakkelijk te creëren. Je hoeft hier zelfs helemaal geen groene vingers voor te hebben! Zo kunt u uw tuin al een meer natuurlijke uitstraling geven door wilgentakken voor uw tuin te kopen. Wilgentakken zorgen voor een natuurlijke tuinafscheiding en maken echt iets moois van uw tuin. Wij van Arends Natuurlijk vertellen u graag meer over de voordelen van wilgentakken als prachtige, puur natuur tuinafscheiding.

Privacy

Wilgentakken zijn afkomstig van de wilgenboom, ook wel treurwilg of knotwilg genoemd. Wanneer de wilgentakken tot de gewenste hoogte zijn gegroeid, worden ze geoogst en gedroogd. Vervolgens worden ze stevig aan elkaar gebonden tot matten met een binddraad om ervoor te zorgen dat ze goed kunnen fungeren als tuinafscheiding. Doordat de wilgentakken heel strak aan elkaar worden gebonden, zorgt een tuinafscheiding van wilgenmatten voor veel privacy. Wie niet alleen een natuurlijke tuin wilt, maar ook erg gesteld is op privacy, kan dus het beste wilgentakken kopen voor zijn/haar tuinafscheiding. Van het kopen van deze matten krijgt u zeker geen spijt!

Rustgevende uitstraling

Verse wilgentakken zijn rood van kleur. Na het drogen wordt de kleur van de wilgentakken bruin. Dit zorgt ervoor dat een tuinafscheiding van wilgentakken een rustgevende uitstraling heeft. Dat is fijn in een natuurlijke tuin.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Schermen van wilgentakken zijn ook erg duurzaam en milieuvriendelijk. Ze gaan namelijk gemiddeld zo'n 15 jaar mee. En als u ervoor kiest om de matten te laten begroeien door klimplanten gaan de wilgentakken nog langer mee! Ze drogen hierdoor namelijk minder snel uit. Daarbij zorgen klimplanten ook nog eens voor een mooiere, groenere schutting en meer privacy.

Wilgentakken kopen bij Arends Natuurlijk

Met wilgentakken kunt u dus heel eenvoudig een natuurlijke tuin creëren. Wilt u wilgentakken voor uw tuin? Arends Natuurlijk heeft de allerbeste kwaliteit wilgentakken op voorraad. Bestel direct onze wilgentakken online of kom langs in onze showroom. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de toepassingen van wilgentakken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0488 72 31 24 of ons een e-mail te sturen via info@arendsnatuurlijk.nl.

X