Gespleten bamboematten

Hoge kwaliteit bamboe matten

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

 • Hoge kwaliteit
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke service
 • Scherpe prijzen

Voor een natuurlijke tuin-, erf-, of balkonafscheiding

Gaat u uw tuin veranderen? Of wilt u uw tuinafscheiding een wat vriendelijkere uitstraling geven? Dan kunt u daarvoor gespleten bamboematten gebruiken. Het bevestigen van gespleten bamboematten aan een bestaande tuinafscheiding is zeer makkelijk en snel te regelen. Zo heeft u in een handomdraai een decoratieve en duurzame schutting of afscheiding voor uw tuin, balkon of dakterras. Gespleten bamboematten koopt u eenvoudig online of in de showroom van Arends Natuurlijk in Kesteren.

Wat zijn gespleten bamboematten?

Gespleten bamboematten zijn gemaakt van reepjes gespleten bamboe. Deze reepjes zijn tot matten aan elkaar gebonden met verzinkt ijzerdraad. Deze matten zijn geschikt voor het afschermen van uw tuin, terras of balkon.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Gespleten bamboematten op rol

Bij Arends Natuurlijk kunt u online eenvoudig de gespleten bamboematten op rol bestellen. Zodra u ze in huis heeft, kunt de gespleten bamboematten zelf op maat snijden. Som is het wat lastig om van huis uit te bepalen wat de maten zijn en hoeveel u exact nodig heeft. Maar met gespleten bamboematten op rol, weet u altijd zeker dat u genoeg materiaal heeft om in uw tuin te verwerken. Uiteraard kunt u voor advies en informatie over gespleten bamboematten ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het maken van de beste keuze in bamboematten voor uw tuin, balkon of terras!

Voordelen van bamboe

Voor het maken van een tuinafscheiding of schutting is bamboe een zeer gewild en veelgebruikt materiaal. Bamboe geeft een prachtige, beetje tropische, uitstraling aan uw tuin. Bovendien is bamboe zeer duurzaam. Gespleten bamboematten zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. Bamboe is een alom bekend duurzaam natuurproduct. Het is een grassoort die weer volop terug groeit en die wij importeren uit China. Deze bamboesoort is het best geschikt voor het wispelturige Europese klimaat. Bamboe heeft een zeer lange levensduur. Onze gespleten bamboematten voor een bamboematten schutting zijn slijtvast en hebben een compacte vezelstructuur.

Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Eigenschappen van onze gespleten bamboematten

 • Handgemaakte bamboe rol
 • Afmeting (hxb): 100×180, 150×180, 180×180, 200x180cm
 • Bamboestokken intern verbonden met dik verzinkt ijzerdraad voor lange levensduur
 • Verkrijgbaar in geel en bruin/zwart
 • Naturel gelakt
 • Bovenkant van de bamboe rol is afgesloten, geen water invoer en dus langere levensduur
 • Doorsnede van de gespleten bamboestokken is plusminus 2 cm

Contact over gespleten bamboematten

Neem voor advies en informatie over gespleten bamboematten gerust contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.