Groene schutting

Hoge kwaliteit groene tuinschuttingen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Privacy en stijl in uw tuin met een groene schutting

Heeft u net een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand gekocht? Wilt u er met een tuinafscheiding voor zorgen dat u op een mooie, natuurlijke en groene manier meer privacy in uw tuin of op uw terrein krijgt? Dan is een groene schutting iets voor u! Met een groene schutting kunt u veel kanten op en heeft u altijd een optimaal groen en natuurlijk gevoel in uw eigen tuin of op uw terrein. Lees hier wat Arends Natuurlijk voor u doet op het gebied van een groene schutting of neem contact met ons op.

Groene schutting – Wat is het?

Iedereen wil natuurlijk een zekere mate van privacy in zijn of haar eigen tuin. Het liefst doet u dat natuurlijk op een sfeervolle én milieuvriendelijke manier. Met een groene schutting heeft u het beste van beide werelden te pakken. Een groene schutting is namelijk een schutting die begroeid is met klimplanten of plantenbakken. Welke klimplanten u wilt gaan gebruiken hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, bezonning en het vochthoudend vermogen van uw bodem. Wij helpen u graag met het uitkiezen van uw groene schutting en met advies over welke planten het beste zijn voor uw situatie.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Veel soorten schuttingen en tuinafscheidingen

Wat betreft het type tuinafscheiding voor uw groene schutting, heeft u bij ons veel keuze. Bij ons vindt u namelijk tuinafscheidingen en tuinschermen van verschillende mooie en natuurlijke materialen. Denk hierbij aan onder andere bamboe, riet, heide of wilgen. Door voor een schutting van natuurlijk materiaal te kiezen, bent u zo groen mogelijk bezig. Naast deze groene tuinafscheidingen vindt u bij ons ook de nodige afrasteringspalen. Daarbij rekent u ook op natuurlijke producten. Tot slot bent u ook voor bijproducten, zoals beits, lak, olie, boomband en ijzerwaren, bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw groene schutting helemaal op maat.

Arends Natuurlijk is uw betrouwbare partner

We zijn al meer dan 20 jaar een gerenommeerde specialist in natuurlijke tuinschermen, tuinafscheidingen, een groene schutting en andere natuurlijke producten. De laatste jaren hebben we ons als expert op het gebied van een groene schutting ontwikkeld tot één van de beste professionals op dat gebied. We zijn dan ook uw betrouwbare partner op het gebied van een groene schutting op maat. U bent bij ons verzekerd van topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Bekijk en bestel bij ons uw groene schutting naar keuze en reken op de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijs
Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Groene schutting bestellen

Wilt u meteen een groene schutting bestellen? Dat doet u snel en gemakkelijk via onze website. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om de perfecte groene schutting uit te komen zoeken. Heeft u vragen of wilt u weten welke soort groene schutting geschikt is voor uw tuin of terrein? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0488 – 72 31 24 of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.