Hardhouten palen

Filters
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Houten palen vierkant koopt u bij Arends Natuurlijk

Vierkante palen zijn de meest veelzijdige houten palen die verkrijgbaar zijn. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Omdat deze houten palen vierkant zijn, zijn ze eenvoudig aansluitend te maken voor het plaatsen van een schutting of beschoeiing en als onderregel bij het leggen van vlonderplanken. Maar u kunt deze vierkante palen ook gebruiken als afrasteringspalen, tuinpalen, boompalen weidepalen of tuinhuis omheining. Daarnaast zijn deze vierkante palen ideaal voor het gebruik bij het neerzetten van een overkapping aan uw huis. Houten palen die vierkant zijn koopt u eenvoudig en voordelig bij Arends Natuurlijk.

Houten palen vierkant kopen in vele maten

We hebben bij Arends Natuurlijk vierkante houten palen voor u in vele maten. Wij zijn al meer dan 20 jaar importeur van onder andere vierkante en ronde palen, tuinschermen, schuttingen en tuinafscheidingen van 100% natuurproducten. In die twee decennia zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende specialisten in en leverancier van ronde en vierkante palen in Nederland. U kunt uw houten palen, vierkant of rond bij ons online bestellen of u bent van harte welkom in onze showroom in Lienden. We hebben onderstaande tuinpalen die vierkant zijn voor u in ons assortiment

Welke tuinpaal vierkant kiezen?

U kunt kiezen uit fijnbezaagde houten tuinpalen vierkant en glad geschaafde vierkante palen. Fijnbezaagde palen zijn licht ruw en aantrekkelijk in prijs. Indien u een schutting maakt van losse planken dan ziet u die palen nauwelijks meer terug. Hardhouten fijnbezaagde tuinpalen zijn hiervoor dus ideaal. Wilt u een luxe houten paal, die geheel effen en splintervrij is? Kies dan voor glad geschaafde vierkante paal. Bij het plaatsen van schuttingen met tuinschermen springen uw palen dan echt in het oog. Daarvoor is de luxere geschaafde tuinpaal vierkant dus perfect. Onderstaand een indruk van onze aanbod houten palen vierkant.

Houten palen vierkant, diameter 60×60 mm, fijnbezaagd

Deze hardhouten palen zijn bijzonder geschikt om te gebruiken voor het plaatsen van een schutting of beschoeiing en als onderregel bij het leggen van vlonderplanken. Deze tuinpaal vierkant heeft een duurzaamheidsklasse 1 wat inhoudt dat hij zeker 20 tot 25 jaar meegaat 25 jaar. Deze palen zijn gepunt, zodat u ze makkelijk in de grond kunt slaan.

Hardhouten paal, diameter 65×65 mm, fijn geschaafd

De hardhouten palen hebben duurzaamheidsklasse 1. Dat houdt in dat ze een levensduur hebben van zeker 20 jaar tot 25 jaar. De vierkante palen hebben aan 2 kanten reliëf en zijn aan 2 kanten glad. De palen kunnen rechtstreeks in de grond worden geplaatst, eventueel in beton, of met een paalhouder of paalvoet.

Hard houten regel, 45x70x4000mm

De hardhouten palen hebben duurzaamheidsklasse 1. Dat houdt in dat ze een levensduur hebben van zeker 20 jaar tot 25 jaar. Deze geschaafde houten regel is aan twee kanten glad met ronde hoeken, een heeft aan de andere twee kanten reliëf. Deze houten palen hebben een mooie warme kleur met een natuurlijke uitstraling

Plaatsen van houten palen vierkant

Omdat de toepassingen van een houten paal die vierkant is op vele manieren zo uiteenlopend zijn, zijn de manier van plaatsen net zo divers. Maar in de regel is het plaatsen van vierkante houten palen is erg gemakkelijk. Met een grondboor kunt u gemakkelijk de palen in de grond plaatsen. Als u de palen extra stevig wilt plaatsen, dan kunt u ze ook nog ingieten in beton. Houd er wel rekening mee dat u bij het vervangen of verwijderen van de palen extra werk heeft. Het is in ieder geval van belang dat u de palen voor ongeveer een derde deel in de grond plaatst. Wilt u dus een hoogte van 230 bereiken? Kies dan voor een tuinpaal van 300cm.

Duurzame houten palen, een goede keuze!

In ons assortiment vindt u enkel geïmpregneerde vierkante houten palen. Deze zijn gemaakt van een naaldhout dat bekend staat om zijn duurzame eigenschappen. Zelfs bij bodemcontact gaan deze vierkante palen dus vele jaren mee.

Meer weten over onze afrastering palen

U kunt online uw vierkante houten palen bestellen bij Arends Natuurlijk. Wilt u meer weten over de vele toepassingsmogelijkheden van deze handige tuinpalen die vierkant zijn voor in uw tuin of op uw land? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een a-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw houten palen te kopen in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 13 reviews.