Piketten

Filters
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hardhouten piketpalen koopt u bij Arends Natuurlijk

Bent u op zoek naar hardhouten piketpalen? Hardhouten piketpalen, ook wel hardhouten piketten genoemd, koopt u bij Arends Natuurlijk. Wij hebben hardhouten piketten in verschillende soorten. Zo is er voor iedere toepassing een geschikte hardhouten piketpaal te vinden! Of u nu hardhouten piketpalen nodig heeft voor het plaatsen van een schutting of beschoeiing of bij het leggen van vlonderplanken. Bij ons kunt u terecht! Onze hardhouten piketpalen zijn van echte topkwaliteit en ook nog eens tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. Bestel ze nu via de website van Arends Natuurlijk!

Hardhouten piketten van Azobe

Azobe is, net als Bankirai, een zeer sterke maar ook duurzame hardhoutsoort. Geplaatst in de grond, zoals bij een schutting, is Azobe zelfs duurzamer dan Bankirai! De hardhoutsoort Azobe wordt vaak gebruikt bij de aanleg van een schutting, beschoeiing of vlonders. Maar ook bij het maken van damwanden, grondkeringen en steigers is Azobe hout een goede keuze. Het hardhout heeft een lange levensduur en is vrij voordelig. Ook is Azobe onderhoudsvrij van zichzelf. Dat maakt dat Azobe een zeer geschikt materiaal voor hardhouten piketpalen.

Specialist in hardhouten piketpalen

Arends Natuurlijk is al meer dan 20 jaar importeur van tuinschermen, tuinafscheidingen, schuttingen en andere 100% natuurproducten. In deze periode zijn we als leverancier van hardhouten piketten uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende specialisten op dit gebied. Voor hardhouten piketpalen kunt u daarom het beste bij ons terecht. Wij bieden u uitstekende kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Koop uw hardhouten piketpalen bij ons en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijs

De montage? Die doen wij!

Over de montage van de hardhouten piketpalen hoeft u zich geen zorgen te maken, want deze kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van hardhouten piketten. U bent dan verzekerd van een goed resultaat. Heeft u vragen over de montage? Neem dan gerust contact met ons op.

Hardhouten piketten bestellen

Wilt u direct hardhouten piketpalen bestellen? Dat doet u heel eenvoudig via de website van Arends Natuurlijk. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom om geschikte hardhouten piketten uit te komen zoeken. Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u graag meer weten over de toepassingsmogelijkheden van de piketpalen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0488 – 72 31 24 of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.