Boompalen

Filters

Toont alle 6 resultaten

Boompalen voor uw bomen

Bent u op zoek naar boompalen om uw bomen goed vast te zetten zodat zij goed kunnen wortelen? Met de boompalen van Arends Natuurlijk zorgt u ervoor dat uw bomen niet krom groeien of omwaaien bij een storm. Bij Arends Natuurlijk vindt u boompalen van de hoogste kwaliteit in diverse afmetingen. U bestelt ze gewoon in onze webshop of kom een keer bij ons langs om ze met eigen ogen te bekijken.

Boompalen en windrichting

Wanneer u boompalen gaat kopen bij Arends Natuurlijk, dan is het belangrijk dat u weet wat de volgende stappen zijn. Boompalen moet u op de juiste manier neerzetten. Een boompaal plaatst u aan de kant van de meest heersende windrichting, dit is meestal zuidwest. Wanneer u voor 2 boompalen kiest, dan moeten de palen aan weerszijde van de boom loodrecht op de windrichting worden geplaatst. Kiest u liever voor 3 boompalen? Dan moeten deze in driehoeksverband rondom de boom worden gezet, de windrichting is dan van minder belang.

Hoeveel boompalen moet u kopen

Voordat u de boompalen gaat kopen bij Arends Natuurlijk is het verstandig om onderzoek te doen naar de hoeveel boompalen u denkt nodig te hebben. U heeft 2 palen nodig in gebieden met veel wind en voor bomen die meer dan 4 meter hoog zijn. Bij het plaatsen van de palen moet u altijd goed opletten dat u niet te dicht bij de wortels gaat graven. Bij extreem veel wind kunt u overwegen om voor 3 palen te kiezen. 1 paal is voldoende bij jongere bomen die weinig wind te verduren krijgen. Bevestig de palen aan de bomen via rekbare boombanden.

De hoogte van de boompalen

Wanneer u weet waar u de boompalen gaat plaatsen, dan is het ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de boompaal en de hoogte van uw boom. De boompaal moet ongeveer een derde van de totale hoogte van uw boom lang zijn. Zo kunt u een optimale ondersteuning van uw boom verwachten. Zorg er wel voor dat u de boompaal stevig in de grond plaatst, zodat deze niet omvalt bij veel wind.

Hoe lang boompalen moeten blijven staan

Na het plaatsen van uw boompalen moet u ongeveer 3 tot 4 jaar wachten, de boompalen blijven staan totdat de boom zelf voldoende verankerd is door middel van zijn stabilisatie wortels.

Bestel boompalen online of kom langs

Wilt u graag boompalen kopen? Dat kan eenvoudig door ze online te bestellen in onze webshop. Wilt u ze liever eerst met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs bij onze vestiging. Voor particulieren zijn wij van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-12.00 en 13.00-17.00 uur. Op zaterdag kunt u ons bezoeken tussen 9.00-12.00 uur. Voor een afspraak op een ander tijdstip belt u 06 – 41 176 171. Voor andere vragen kunt u ons bellen, maar ook mailen op info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 13 reviews.