Schutting bekleding

Natuurlijke schutting bekleding kopen

Arends Natuurlijk is al ruim 20 jaar uw specialist

  • Hoge kwaliteit
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Deskundig advies
  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen

Vele soorten schutting bekleding op voorraad

Bent u een liefhebber van lekker in de tuin zitten en genieten van de buitenlucht, het fluiten van de vogels en alle andere geneugten van de natuur? Dan is een hekwerk of andere onnatuurlijke tuinafscheiding waarschijnlijk niets voor u. Met een natuurlijke schutting of omheining bent u dan beter af. Daarvoor heeft Arends Natuurlijk de nodige schutting bekleding, waarmee u in een oogwenk een mooie groene, natuurlijke uitstraling in en rond uw tuin creëert.

Zo wordt uw tuin wél de plek waarin u heerlijk tot rust kunt komen in uw privédomein, omgeven door een schutting die aangekleed is met natuurlijke schutting bekleding. Wij hebben diverse fraaie natuurlijke schutting bekleding materialen te koop, waarmee u een mooie natuurlijke schutting maakt. Over die verschillende soorten schutting bekleding leest u hieronder meer.

Heidemat

De heidemat is een soort schutting bekleding, die altijd rust uitstraalt en waarmee u een fraaie natuurlijke erfafscheiding maakt met veel privacy. Schutting bekleding geeft u uw tuin een sfeervolle en levendige uitstraling. En met heidematten bereikt u dat doel in een oogwenk. Met een natuurlijke schuttingbekleding van heidematten maakt u uw tuin tot een heerlijk paradijsje.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op

Bamboe

Ook bamboe is een natuurlijke schutting bekleding met een sfeervolle uitstraling. Ook kunt u de bamboe schutting bekleding heel goed inzetten, om er een sfeervolle afscheiding tussen bijvoorbeeld twee terrassen mee te maken. Bamboe is de grassoort waarvan iedereen weet dat ie zeer snel teruggroeit, een zeer lange levensduur heeft en een compacte vezelstructuur. Bamboestokken zijn daardoor harder en sterker dan veel andere houtsoorten. Dit maakt bamboe een zeer geschikte schutting bekleding voor wie de natuur graag naar zijn achtertuin haalt.

Rietmatten

Wilt u een natuurlijke schutting kopen? Dan kunt u ook rietmatten als schutting bekleding gebruiken. Deze bekleding is voor meerdere doeleinden geschikt. Zo kunt u rietmatten makkelijk bevestigen en op maat maken voor een natuurlijke schutting of een zichtdicht balkonscherm. Elke rietmat is uniek en heeft zijn eigen bijzondere, natuurlijke uitstraling. Rietmatten zijn uiterst geschikt om klimplanten in te laten groeien én als natuurlijke beschutting voor buitenplanten tegen de vrieskou.

Kwaliteit en ervaring bij Arends Natuurlijk

Wilgenscherm of boomschorsmatten schutting bekleding

Op-en-top puur natuur schutting bekleding zijn wilgenschermen. Met wilgenscherm schutting bekleding maakt u gegarandeerd iets moois. Een schutting, bekleedt met wilgentenen schermen, past perfect in een groene of bosachtige tuin. Of wat dacht u van boomschorsmatten als natuurlijke schuttingbekleding? Deze matten zijn 90% zichtdicht en bieden zeer veel rust en privacy. Bovendien zijn ze eenvoudig te plaatsen. Dat is een kwestie van uitrollen en vastmaken op bijvoorbeeld een bestaand hekwerk, muur of schutting.

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171

Natuurlijke schutting bekleding kopen

Wilt u mooie natuurlijke schuttingbekleding kopen? Kom dan naar Arends Natuurlijk. Dat kan ook online! Wilt u meer weten over het plaatsen van natuurlijke schutting bekleding of onze andere natuurlijke producten? Neem dan contact met ons op via 0488 – 72 31 24 of mail naar info@arendsnatuurlijk.com.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 24 reviews.